For Makeup Service, Contact Ika 012-2604959

Tuesday, June 9, 2009

TBL-Update Day 1 Week 2

Breakfast
1. excelerade drink
2. kuay teow goreng 3 sudu (sekadar merase)

Lunch
1. sekeping roti butterscotch
2. kuay teow goreng setengah piring....taugeh diperbanyakkan...

Dinner
1. stengah keping roti nan
2. 3 ketul ayam tandoorii

Merujuk pada Strategi Pemakanan TBL, sy berniat utk hanya makan makanan yg direbus atau dibuat sup sahaja...haish, entahlaaaa...tak tahu bile nak start...kene ade kekuatan yg sangat tinggi utk mulekan nye...

Senaman
@ gym
1. cardio treadmill (speed = 4.8 , time = 10mins, incline = 0)
2. 20 min workout muscles (tangan + kaki)
3. 30 min crossramp...(weight loss programme mode)
4. 5 min cycling
6. 60 min on treadmill (speed = 3.5 , time = 1hour, incline = 2.0)
7. 5 min sauna

sebut pasal sauna, sy tak tahu nape sejak menjak ni sy tak leh duduk lame2 dlm bilik sauna...tak tahan laaa...huhu...ade org kate sebab lemak sy dah menipis, thats why rase kepanasan melampau, so tak tahan lagi nak dok lame2...kalu dlu setengah jam sy leh tahan..skrg ni, 3 min jer dah gelisah mcm cacing....huhu...

pagi tak senam...malas bangun awal...ngahahaha...


No comments:

Jika ada sebarang masalah, boleh hubungi ZULAIKHA 012-2604959

Borang Tempahan Produk

Name:
Email Address:
No. Telefon / Contact No.
Alamat / Address
Nama Produk dan Kuantiti / List of product and quantity
Kaedah Pembayaran / Method of Payment

1. Harga produk tidak termasuk kos pos.Harga pos bergantung pada berat produk.

2. Penghantaran akan dibuat sehari selepas tarikh pembayaran.

3. Maklumat cara pembayaran akan diberi melalui emel selepas borang tempahan ini dihantar.

4. UNTUK MEMUDAHKAN LAGI URUSAN JUAL BELI, SILA ADD SAYA DI FACEBOOK.. pekantp at gmail dot com atau hubungi 012-2604959

 


This contact form was created by Freedback.