For Makeup Service, Contact Ika 012-2604959

Tuesday, June 9, 2009

Kelas Senaman Aerobik Percuma


Dengan ini, saya ingin mengumumkan bahawa

akan dianjurkan

KELAS SENAMAN AEROBIK
SECARA PERCUMA!!

Tempat
Masa
Hari

akan diumumkan selewat2nya pada esok malam...
esok petang sy serta ahli jawatankuasa akan membuat mesyuarat tergempar...hehehe
Tempat dah ada...cuma nak tentukan hari dan masa...

Tempatnya adalah sangat menyeronokkan kerana terdapat kemudahan BILIK BERCERMIN!!!Lengkap dengan kemudahan audio dan bilik kalis bunyi...nak memekak macamane pun boley...dan kedudukan tempat event ini adalah sangat strategik kerana terletak di tengah2 bandaraya Kuala Lumpur...alamat dan peta akan diinform kemudian..

oleh kerana kelas aerobik ini adalah percuma, maka dengan ini segala steps2 aerobik hanya mengikut cd yg di sponsor oleh Zel dan Ika....Walaupun cd2 ini adalah cetak rompak belaka, ketahuilah anda semua bahawa ia sangat berguna....

Pada setiap kelas, seorang leader akan di lantik utk mengetuai senaman aerobik...oleh itu, leader yg telah dilantik sebelum kelas hendaklah membawa pulang cd sponsor dan menghafal step2 serta rentak2 aerobik...dan utk kelas yg akan dtg, leader yg telah dilantik akan jd instructor...mase ni boleh laa berangan nak jadi Bob Harper ke Jillian ker...sape2 jelaaaa...hehe...leader akan berganti setiap minggu...

Penyertaan adalah terbuka...
tak kesah laa yg overweight ke ataupun yg tidak...
ingat, yg kurus pun tak semestinya anda sehat!!anda perlu bersenam jugee!!
selain menyediakan platform utk satu cara gaya hidup yg sihat, program ini adalah bertujuan untuk merapatkan lagi ukhuwah....bile dah kumpul ramai2 ni, boleh laaa berkongsi pengalaman, bertukar cerita ataupun berkongsi masalah...

sy harap ada respon yg positif dr anda semua...dan program ini juga adalah salah satu aktiviti TBL...tapi tak semestinye untuk contestant TBL saje, malah utk semua...jgn risau..

yg mane duk dekat2 tuu, marilah join..jangan lepaskan peluang keemasan ni...percuma taww!!

stay tune ngan kami utk sebarang update..tenkiu!!

Jutaan Terima Kasih :

Cik Jelita
selaku place provider..sedia mengeluarkan sejumlah wang utk deposit bilik bercermin..

ZEL
sudi mensponsor cd senaman aerobik dan poco2...sila proceed ke blog Zel dan tekan nuffnang icon byk2 kali, sbg tanda ucapan terima kaseh kepada beliau...psssst, esok jangan lupe pos cd yeeer kak zel...pjbt pos sekangkang kera jer kan...hahaha...


8 comments:

Cik_Nomi said...

boleh2..menarik.. asalkan masa nye sesuai.. heee

ps:ni mesti buat kat kondo wawa..kan wawa kan..

ezza erisa said...

wa wa wa...macam menarik..kalu kena tempat dan masa..cop nak join gak :D
(walaupun tak kenal sesapa...hehehe)

malu berkenalan
tak dapat kawan
(pantun dua kerat) ahaks

ieda said...

salam dik

huwaaaaaaaaaaa nak ikut gakkk .. best nyer free lagi
hermm saper x joint memang rugi kannn
uhuhuhu jauh lakk dari akak nieh

si bunget'z nikky said...

nak join sekali



boley tak ika??????

sarafyda said...

Nak join..gege!

Anonymous said...

wahwah...best gak tu..hikss tak malu menyampuk

wande-ful said...

eh saya pon ade cd erobik~

nnt saya bawak yer ;p

Anonymous said...

haiii...as'kum..
menarik amattt :)
nak join,tp bile ekkkk...
leh inform kat emel x if da tetap klsnye bile..huhu :)
tq sooooooooooo much>... :>

Jika ada sebarang masalah, boleh hubungi ZULAIKHA 012-2604959

Borang Tempahan Produk

Name:
Email Address:
No. Telefon / Contact No.
Alamat / Address
Nama Produk dan Kuantiti / List of product and quantity
Kaedah Pembayaran / Method of Payment

1. Harga produk tidak termasuk kos pos.Harga pos bergantung pada berat produk.

2. Penghantaran akan dibuat sehari selepas tarikh pembayaran.

3. Maklumat cara pembayaran akan diberi melalui emel selepas borang tempahan ini dihantar.

4. UNTUK MEMUDAHKAN LAGI URUSAN JUAL BELI, SILA ADD SAYA DI FACEBOOK.. pekantp at gmail dot com atau hubungi 012-2604959

 


This contact form was created by Freedback.