For Makeup Service, Contact Ika 012-2604959

Tuesday, November 8, 2016

JAMU SERI PEMIKAT RM35




JAMU SERI PEMIKAT RM35 SAHAJA
WHATSAPP IKA 0122604959
ORDER NOW!
.............

Masalah kesuburan??
Rahim tidak sihat??
Miss V longgar,Berair??
Keputihan??
Period x teratur??
Senggugut??
Fibroid dan Cyst??
Nak Mudah hamil??
Pucat lesi??
Lesu badan/banyak angin??
X rugi mengamalkannya

100% ORIGINAL
PRN2014/379
JAMU SERI PEMIKAT (JSP)

TIADA RAHSIA LAGI!!
Warisan rahsia rumahtangga bahagia dan body yang menggiurkan kini dikongsi. Pil tradisi turun temurun,insyaAllah dapat merawat segala permasalahan dalaman dan luaran wanita. KETAT! MANTAIN DARA! MENCENGKAM! MONTOK! DAN PALING PENTING ABANG SAYANG SELALU!
.....................................

KHASIAT JAMU SERI PEMIKAT (JSP) :

■ Merapatkan, mengetatkan, mencengkam dan menguatkan Miss V
■ Mengatasi masalah keputihan, berair, berbau di Miss V
■ Awet muda,mencantikkan kulit,menaikkan seri wajah dan mengekalkan keayuan
■ Menegangkan dan menganjalkan payudara dan punggung agar lebih montok
■ Melancarkan haid dan mengatasi masalah senggugut
■ Membuang toksin/kolestrol dan lemak dalam badan
■ Memulihkan tenaga dan peredaran darah
■ Merawat masalah sakit lutut, sakit urat dan lenguh2 badan
■ Mengecutkan peranakan bagi ibu selepas bersalin
■ Memperbanyakkan air susu bg ibu yg menyusu badan
■ Mudah hamil bagi pasangan yg inginkan cahaya mata
■ Buang angin
■ Merawat masalah prolapse(ketombong)
■ Melancarkan pembuangan air besar. Membantu masalah sembelit dan buasir.
■ Membantu tekanan darah tinggi dan kencing manis
■ Melegakan panas badan
■ Melawaskan pembuangan air kecil
■ Merawat dan menyembuhkan luka2 dalaman semasa dalam pantang
■ Meningkatkan keinginan seks dan sensitiviti

# Amat sesuai untuk ibu dalam pantang /ibu menyusu badan/ keguguran / operation supaya luka2 cepat sembuh dan memantapkan lagi bahagian dalaman (miss V)
# Amat sesuai juga untuk ANAK DARA/WARGA EMAS

CARA MAKAN:
~ Makan 3 biji setiap hari sebelum breakfast atau Malam sebelum tidur--------------------------------

CARA INSERT:
> Untuk Grip/Ketat masukkan 1 biji sebelum bersama(hanya untuk yang sudah berkahwin)dan tunggu sehingga 2-3jam untuk mengecutkan pintu rahim
> Duduk mencangkung dan masukkan 1 biji ke dalam faraj dengan menggunakan jari manis/telunjuk sehingga berasa selesa. Jangan kemut semasa insert dilakukan dan terus insert dengan cepat
> Pil Jamu Seri Pemikat akan hancur dan meresap dengan sendiri apabila dimasukkan ke dalam faraj
> Selepas insert tunggu 2-3 jam sebelum bersama dengan pasangan
> Pil Jamu Seri Pemikat juga boleh dicuci selepas bersama atau sebelum bersama
> Sisa pil Jamu Seri Pemikat akan keluar selepas 1-2 hari (keluar macam kerak keputihan atau gumpalan ketulan keputihan dan berwarna kelabu atau keperangan)
-------------------------

KESAN SELEPAS INSERT:
☆ Faraj akan terasa ketat,padat dan rapat seperti malam pertama(dara semula)
☆ Terasa kemutan yang kuat
☆ Khas untuk orang yang berkahwin dan untuk kembali dara semula

RAMUAN UTAMA JSP:
-Daun mas cotek
-Manjakani
-Nenas batu
-Ibu gamat
-Madu lebah
-Akar kayu sari rapat

Pil ini diperbuat daripada 100% oleh orang-orang kampung menggunakan kaedah pembuatan tradisional melayu asli. Ada kelulusan. Halal, Suci dan Bersih. Cubalah Jamu Seri Pemikat untuk mengikat kasih suami sepanjang masa♡
Amallah Jamu Seri Pemikat selalu dan setiap hari.
Sebiji sudah cukup membuat suami anda hanya terbayang wajah kamu sahaja~

WHATSAPP IKA 0122604959

Tuesday, October 18, 2016

Jamu Seri Pemikat RM35 Hubungi Ika Zulaikha




Salam readers semua..
Terima kasih kerana masih sentiasa mengikuti perkembangan sy..

Skrg sy ada produk baru utk dikongsikan bersama.. Produk Jamu Seri Pemikat.. Boleh click link Jamu Seri Pemikat untuk mengetahui maklumat lanjut..

Sy juga mencari sesiapa yg ingin menambah pendapatan.. Dealer atau dropship sgt di alu-alukan..

Direct hubungi sy dgn call atau whatsapp ke 0122604959 😍
atau
ORDER NOW!

Terima kasih 😘


Monday, October 17, 2016

JAMU SERI PEMIKAT RM35




JAMU SERI PEMIKAT RM35 SAHAJA
WHATSAPP IKA 0122604959
ORDER NOW!
.............

Masalah kesuburan??
Rahim tidak sihat??
Miss V longgar,Berair??
Keputihan??
Period x teratur??
Senggugut??
Fibroid dan Cyst??
Nak Mudah hamil??
Pucat lesi??
Lesu badan/banyak angin??
X rugi mengamalkannya

100% ORIGINAL
PRN2014/379
JAMU SERI PEMIKAT (JSP)

TIADA RAHSIA LAGI!!
Warisan rahsia rumahtangga bahagia dan body yang menggiurkan kini dikongsi. Pil tradisi turun temurun,insyaAllah dapat merawat segala permasalahan dalaman dan luaran wanita. KETAT! MANTAIN DARA! MENCENGKAM! MONTOK! DAN PALING PENTING ABANG SAYANG SELALU!
.....................................

KHASIAT JAMU SERI PEMIKAT (JSP) :

■ Merapatkan, mengetatkan, mencengkam dan menguatkan Miss V
■ Mengatasi masalah keputihan, berair, berbau di Miss V
■ Awet muda,mencantikkan kulit,menaikkan seri wajah dan mengekalkan keayuan
■ Menegangkan dan menganjalkan payudara dan punggung agar lebih montok
■ Melancarkan haid dan mengatasi masalah senggugut
■ Membuang toksin/kolestrol dan lemak dalam badan
■ Memulihkan tenaga dan peredaran darah
■ Merawat masalah sakit lutut, sakit urat dan lenguh2 badan
■ Mengecutkan peranakan bagi ibu selepas bersalin
■ Memperbanyakkan air susu bg ibu yg menyusu badan
■ Mudah hamil bagi pasangan yg inginkan cahaya mata
■ Buang angin
■ Merawat masalah prolapse(ketombong)
■ Melancarkan pembuangan air besar. Membantu masalah sembelit dan buasir.
■ Membantu tekanan darah tinggi dan kencing manis
■ Melegakan panas badan
■ Melawaskan pembuangan air kecil
■ Merawat dan menyembuhkan luka2 dalaman semasa dalam pantang
■ Meningkatkan keinginan seks dan sensitiviti

# Amat sesuai untuk ibu dalam pantang /ibu menyusu badan/ keguguran / operation supaya luka2 cepat sembuh dan memantapkan lagi bahagian dalaman (miss V)
# Amat sesuai juga untuk ANAK DARA/WARGA EMAS

CARA MAKAN:
~ Makan 3 biji setiap hari sebelum breakfast atau Malam sebelum tidur--------------------------------

CARA INSERT:
> Untuk Grip/Ketat masukkan 1 biji sebelum bersama(hanya untuk yang sudah berkahwin)dan tunggu sehingga 2-3jam untuk mengecutkan pintu rahim
> Duduk mencangkung dan masukkan 1 biji ke dalam faraj dengan menggunakan jari manis/telunjuk sehingga berasa selesa. Jangan kemut semasa insert dilakukan dan terus insert dengan cepat
> Pil Jamu Seri Pemikat akan hancur dan meresap dengan sendiri apabila dimasukkan ke dalam faraj
> Selepas insert tunggu 2-3 jam sebelum bersama dengan pasangan
> Pil Jamu Seri Pemikat juga boleh dicuci selepas bersama atau sebelum bersama
> Sisa pil Jamu Seri Pemikat akan keluar selepas 1-2 hari (keluar macam kerak keputihan atau gumpalan ketulan keputihan dan berwarna kelabu atau keperangan)
-------------------------

KESAN SELEPAS INSERT:
☆ Faraj akan terasa ketat,padat dan rapat seperti malam pertama(dara semula)
☆ Terasa kemutan yang kuat
☆ Khas untuk orang yang berkahwin dan untuk kembali dara semula

RAMUAN UTAMA JSP:
-Daun mas cotek
-Manjakani
-Nenas batu
-Ibu gamat
-Madu lebah
-Akar kayu sari rapat

Pil ini diperbuat daripada 100% oleh orang-orang kampung menggunakan kaedah pembuatan tradisional melayu asli. Ada kelulusan. Halal, Suci dan Bersih. Cubalah Jamu Seri Pemikat untuk mengikat kasih suami sepanjang masa♡
Amallah Jamu Seri Pemikat selalu dan setiap hari.
Sebiji sudah cukup membuat suami anda hanya terbayang wajah kamu sahaja~

WHATSAPP IKA 0122604959

Sunday, October 9, 2016

Cameron 2016 : Pasar KEA Farm


Untuk cenderamata, boleh la membeli-belah di Pasar KEA Farm.. Harga mmg murah..
Strawberry pun byk dijual disini.. Lebih murah laa dari yg masuk ladang petik sendiri..
Bekas kecik RM4, beli 3 dpt RM10.. Yg bekas besar RM10.. Mmg puas hati laa byk dan buahnya bulat2 besar... Rasa pula ada manis ada masam... Haha.. Oklaa tu kan.. hehe...

Selain itu, byk juga jual sayur2an, buah pun ada, pokok2 bunga , coklat, strawberry kering asam dan byk lagi...

Dua kali juga kami singgah disini.. Hari pertama dan hari kedua sebelum gerak pulang...

Hari pertama ke sini kami beli Strawberry, umi keledek madu rebus dan tempura (cendawan, water cress, brokoli) utk dibawa pulang ke chalet dan makan di beranda Ros Chalet yg menghadap sungai.. Romantik gituuu... Sy akan cerita di next post yee... hehehe

tgk ni... geramm jee tengok..montel2 strawberry.. Yg ni RM10 sebekas....

Suasana di tengah2 Pasar KEA Farm...

Hari kedua... dah nak balik dah :(


Cameron 2016 : Cameron Tea Valley


Dalam 10 minit perjalanan dr our homestay ke arah Ringlet, kite akan jumpa Cameron Tea Valley..
Tepi jalan je boleh nampak..Pemandangan ladang teh yg sangatlah menakjubkan..
Anda boleh turun utk ambil gambar.. Tapi sy tak berani nak ke bawah kerana mengalami masalah gayat.. Jadi posing kat atas je laaa...hehehe

ada juga cafe disediakan utk anda menjamu selera.. Tapi sy tak pasti apakah makanan yg disediakan.. Ketika ini cafe mmg penuh dan sy tidak berpeluang masuk ke dalam...Al-maklum lah hari Ahad kan..

Sambil menjamu selera anda juga dihidangkan dgn pemandangan yg sgt menakjubkan masyaallah...
Ada juga kedai serbaguna dan cenderahati... Husband sempat membeli sehelai baju Cameron.. Manakala sy cuba aiskrim Malaysia berperisa strawberry dan beberapa kotak Teh berperisa Strawberry (Jenama Cameron Valley)..

Cenderamata kami tidak beli disini... Ikut kata blogger, pasar KEA Farm jauh lebih murah..Ternyata benar :)
Belakang kami itulah cafe nye...

Ramai yg turun.. Kami di atas sahaja..
Great view...

Aiskrim Malaysia perisa strawberry.. Sangat lah masam!!


Jika ada sebarang masalah, boleh hubungi ZULAIKHA 012-2604959

Borang Tempahan Produk

Name:
Email Address:
No. Telefon / Contact No.
Alamat / Address
Nama Produk dan Kuantiti / List of product and quantity
Kaedah Pembayaran / Method of Payment

1. Harga produk tidak termasuk kos pos.Harga pos bergantung pada berat produk.

2. Penghantaran akan dibuat sehari selepas tarikh pembayaran.

3. Maklumat cara pembayaran akan diberi melalui emel selepas borang tempahan ini dihantar.

4. UNTUK MEMUDAHKAN LAGI URUSAN JUAL BELI, SILA ADD SAYA DI FACEBOOK.. pekantp at gmail dot com atau hubungi 012-2604959

 


This contact form was created by Freedback.