For Makeup Service, Contact Ika 012-2604959

Monday, May 1, 2017

CHIA SEED Murah RM10 jerrrr



Salam semua..

Saya ada jual Chia Seed.. RM10 je per pack.. Berat dalam 100 gram.. 

Kite bagi plastik Ziplock yee.. Senang nak buka tutup... Tak messy..

Berminat boleh hubungi saya 012-2604959 (whatsapp)...

Sekarang saya pengamal Chia Seed tegar... hehehe...

Harap-harap dapat laa berat badan ideal... (Dengar boleh percaya jangan! kahkahkah)

Belian borong pun boleh... Whatsapp aje belakang cerita okeh!!


Sabah Trip 2017 : Tentatif Hari Pertama dan Hari Kedua


TENTATIF 4 HARI 3 MALAM
KUNDASANG - RANAU - KOTA KINABALU

Hari Pertama
6.30 pagi - flight dr KL

9.00 pagi - Tiba di KK. Kereta sewa tunggu di airport. Ambil kereta sewa dan terus ke Kundasang. Guna GPS.
On the way ke Kundasang, jumpa Muzium Rumah Terbalik dan Jambatan Tamparuli.Boleh singgah masuk.Tapi Kakak Ika n husband tak berapa minat muzium..We love nature more haha! Boleh juga singgah balik nanti dr Kundasang ke KK.

12.00 tengahari - tiba di Kundasang.Jalan2 sekitar pekan Kundasang dan Kundasang War Memorial (Tiket RM2 sorg) Kemudian, makan tengahari.

2.00 ptg - Check in Crystal Hill Resort. Rehat dan Solat

3.00 ptg - Desa Dairy Farm Tiket RM5 sorg. Tgk lembu, makan aiskrim, minum susu, amek gambar.

5.00 ptg - ke pekan Kundasang. Tapau dinner. Beli KFC je hahaha.. 6 ptg dah mula gelap. Balik ke resort. Malam tak berani keluar. Jalan sgt curam dan kabus tebal. Bahaya.

Hari kedua
5.30 pagi - Solat Subuh dan lepak di balcony bilik. Nikmati pemandangan puncak Gunung Kinabalu.. Hanya boleh dilihat dalam 3 ke 4 jam sahaja. Kemudian, kabus tebal akan menyelubungi puncak tersebut. Mmg tak nampak langsung selepas jam 9 pagi... waktu terbaik jam 6.00 - 7.00 pagi.. masyaallah cantik sgt2..

7.30 pagi - check out dan turun Sarapan di pekan Kundasang. Boleh order mee sup. Sejuk2 hirup sup meme ohsem!! Amek port di luar.. Sarapan sambil mata menjamu puncak Kinabalu.

8.30 pagi - Kami ke Desa Dairy Farm sekali lagi!! Kononnya nak amek gambar puncak Kinabalu berlatarbelakang ladang lembu yg menghijau.tapi nasib kurang baik, sampai2 je, kabus dah tutup sepenuhnya puncak Kinabalu..huhu.. (Slot pagi ni anda boleh ke Poring Hot Water kalau x nak dtg semula ke Desa Dairy Farm.Kami tidak ke Poring)

10.00 pagi - Kg Tagal Luanti, Ranau Sabah. Fish Massage.. boleh massage kaki atau whole body.. haha!

12.00 tghari - Sabah Tea. Sebelah Fish Spa je.. Boleh lunch kat sini dan amek gambar.Byk port menarik.Tapi kami tak makan sbb dah kenyang minum susu. Haha.. Selesai je terus gerak pulang ke KK.

2.00 pm - on the way ke KK, singgah ke Pekan Nabalu. Beli souvenior kat sini ok!Lebih murah dari Pasar Filipin. Keychain, Fridge magnet, tshirt harga tak dpt kt Pasar Filipin..

3.00 pm - Sampai KK, terus ke GAYA CENTRE HOTEL dan check in. Kereta park tepi jalan je depan hotel.

4.00 pm - rehat sekejap, pg toilet dan solat.Keluar semula, guna kereta.. kang malam kang nak kena pulang..haha..pusing2 bandar KK. Pergi Jesselton Point (Jeti) utk beli tiket ke pulau..kemudian ke pasar filipin. Apa lagi? Shopping laa... ikan kering, seaweed, ikan bilis dan pelbagai hasil laut.. sebelah pasar kering, ada jual souveniors.. nak beli brooches atau mutiara semua ada.. shopping awal sbb kereta masih ada boleh angkut brg. Dah habis shopping, boleh dinner terus makan seafood..kat area pasar tu juga..pilih je laa gerai mana2..makan sambil nikmati matahari terbenam..

10.00 malam - pulang kereta sewa. Masuk hotel dan zzzzZZZZ..

Hari ketiga nak pg pulau dari pagi sampai ptg.. make sure u have a good rest.. driver pun mesti penat hahaha..

Ok hari ketiga dan keempat kite sambung next entry yaaahh...

Sabah Tea @ Ranau Sabah

Fish Spa @ Kg Tagal Luanti, Ranau


Pemandangan puncak gunung Kinabalu dari Crystal Hill Resort terrace :)


Bagi anak lembu minum susu @ Desa Dairy Farm

Sabah Trip 2017 : Kos 4 hari 3 malam

Kos 4 hari 3 malam
Kota Kinabalu - Kundasang - Ranau

My beloved husband...


😍 Flight AA Return 2 org - RM517.00 (food + assign seat + 1x baggage 15kg + insurance)
😍 Crystal Hill Resort Kundasang , 2 hari 1 malam - RM150 
😍 Gaya Centre Hotel , 3 hari 2 malam - RM320.00
😍 Sewa kereta myvi 2 hari - RM200
😍 Teksi balik ke airport - RM30
Total RM1217.00

Kos di atas boleh dikurangkan lagi.. utk flight, anda boleh tolak food and seat. Utk baggage, sy amek utk flight pulang sahaja.. Sbb nak memborong kan.. Belum tentu kurang 7kg utk masuk cabin.. Kalau anda tak berapa gemar nak shopping, baggage tu tak payah la amek.. Dah jimat kat situ... Untuk tempat tinggal, byk tempat lain yg tawarkan harga lebih murah..boleh survey...tapi nak ikut tempah hotel dan resort yg sama juga digalakkan sbb tidak akan mengecewakan anda hehehe..

😍 Crystal Hill Resort Kundasang ; pemandangan puncak gunung kinabalu yg sgt memukau..bygkan boleh tgk dr balcony bilik anda sahaja!!kat sini dah jimat masa dah sbb anda tak perlu nak pergi ke pitstop sightseeing semata2 nak ambil gambar..puncak kinabalu boleh nampak dlm jam 6.00 pagi hingga 9 pagi sahaja..bangun awal laa dehhh hehe...

😍 Gaya Centre Hotel Kota Kinabalu ; Hotel ni terletak berhadapan dgn Pulau Gaya dan laut.. Sebelah nya ada Suria Sabah Mall.. Dah mcm pavi dah mall ni.. Kalah EC Mall oopss!!! Hotel ni sangat2 strategik krn terletak di tgh2 antara Jesselton Point (Jeti ke Pulau2) dan Pasar Filipin.. Haaa kat sini dah tak perlu nak sewa kereta.. Sbb boleh jalan kaki je.. tak jauh mana pun.. Kakak Ika yg gemuk ni pun relax aje tak mengah kahkahkah... Sewa kereta utk ke Kundasang je.. dah sampai KK, kau jalan kaki je bahhh...nak balik airport, naik teksi je..depan hotel ni teksi beratur tunggu kau naik aje hahaha... tambang RM30...hotel ni ada free breakfast buffet tau.. utk 2 org dan 2 hari.. jimat dah kat situ lebih2 lagi hari nak pg pulau.. makan laa sepuas2 nya..hehe

😍 Sewa kereta Humaira (H/P 017 818 2728) Good service, punctual, kereta myvi baru mmg best! Sampai airport je runner dah tunggu..dpt je kereta terus henjut ke Kundasang. Drive sendiri laa yer hehe..Masa return kereta, suruh dia tunggu depan hotel pukul 10 malam..Tepat 10 malam dia dah ada.. Sewa 2 hari RM200.. Kalau include driver, tak tau la berapa.. cuba contact no. di atas..
Hotel dan resort mcm tiket flight, booking lebih awal lebih murah harga dapat...

untuk Air Asia, pandai2 la korg cari tarikh tambang murah.. kite dulu pun puas membelek.. 6 bulan sebelum tarikh dah book siap bayar.. Ohh yaaAirAsiaGo.com harga agak murah dr website yg lain tapi dgn syarat kena bayar terus by debit/credit card..
Ini utk kos utama.. Kos utk jalan2 dan makan, nanti kite buat next entry.. Semoga bermanfaat yaa.. 


Monday, March 13, 2017

HARGA BARU WAJAH BARU JAMU SERI PEMIKAT RM50 100 BIJI




Pm/wasap 0122604959
JAMU SERI PEMIKAT

MAKAN & INSERT ( 2 DLM 1)

Mampu kembalikan miss v kembali DARA !!!
Mampu memikat Suami!!!
Mampu KETATKAN yg LONGGAR!!!
Mampu SERVIS RAHIM dan MISS V bersih dan sihat!!!
Mampu KELUARKAN semua KOTORAN dan BAU hanyir ,busuk !!
Mampu hilangkan KEPUTIHAN , BECAK, GATAL, MASALAH PERIOD, SENGGUGUT,

♡JAMU SERI PEMIKAT 1001 RAHSIA WANITA ♡
✔ Maintain Rapat, Ketat, Padat, Mantap & Lebih Bertenaga
✔ Tanpa Keputihan Merimaskan
✔ Tiada Senggugut Menyakitkan
✔ Payudara & Punggung Kembali Anjal
✔ Peredaran Darah Lancar, Wajah Kembali Berseri
✔ Lawas Membuang, Toksin Disingkirkan
✔ Kitaran Haid Normal & Lancar
✔ Menbuang Angin Seluruh Badan
✔ Mengecutkan Rahim, Rahim Subur
✔ Rawat Masalah Cyst & Fibroid Secara Semulajadi
✔ Aliran Susu badan Lebih Lancar Dan bertambah
✔ Kembali Ghairah Bersama Suami
✔ Hormon Stabil

SESUAI UTK :
●Wanita & Gadis seawal baligh.
●Mengalami Miss V berair @ becak
●Masalah keputihan.
●Wanita selepas bersalin @ keguguran.
●Masalah gatal-gatal di Miss V.
●Miss V berbau kurang enak.
●Masalah haid tidak teratur@ tidak lawas
●Masalah haid berpanjangan.
●Masalah haid tidak datang berbulan-bulan, bertahun-tahun kesan dr.pengambilan perancang keluarga @ masalah hormon.
● Masalah payudara kendur.
●Masalah punggung jatuh

Lain2 Khasiat
✔ mengecutkan rahim.
✔ mengetatkan Miss V
✔ memanaskan rahim. Darah-darah beku, kerak keputihan atau lender-lendir beku akan mencair dan akan menitis dari mulut rahim jatuh kedalam faraj. Perlahan-lahan lendir dan cecair turun ke permukaan faraj.
✔ Kemungkinan Miss V akan terasa becak kerana lendir-lendir akan mula Dikeluarkan. Bergantung pada situasi pengguna dari warna pekat keperangan, perang tua, bercampur darah, kehijauan, kekuningan, keputihan sehingga lendir tiada warna dan air yang tiada warna.
✔ Terasa denyutan di ari-ari atau dalam rahim, di DLM MISS V ,Dinding kanan dan kiri faraj bertembung secara perlahan-lahan dari masa ke semasa.
✔ Penggunaan berterusan semua kesan-kesan di atas akan hilang. Penggunaan yang berterusan membuatkan rahim menjadi sihat.
✔ Payudara berdenyut-denyut, menegang dan pejal.
✔ Jika rahim kembang akan terasa denyutan untuk mengecut.

KESAN TERBAIK UTK ANDA>
👉🏻Kembali ghairah & bertenaga.
👉🏻Miss V rapat tanpa lendir. Terasa sempit, lembab dan hangat dalam Miss V.
👉🏻Payudara yang kendur akan tegang dan anjal.
👉🏻Punggung menggeleber dan jatuh akan tegang dan naik.
👉🏻Penggunaan berterusan menurunkan berat badan yang ideal kerana toksin disingkirkan, penghadaman lancar.
👉🏻Memberi kejutan pada suami
👉🏻Mengikat rindu suami pada si pemakai.
👉🏻Segarkan tubuh badan dari kepenatan.
👉🏻Mengetatkan otot-otot dalaman selepas bersalin.
👉🏻Membentuk potongan badan ideal.
***100% herba Asli, selamat tanpa sebarang kesan sampingan dan tiada pantang larang.


Tuesday, November 8, 2016

JAMU SERI PEMIKAT RM35




JAMU SERI PEMIKAT RM35 SAHAJA
WHATSAPP IKA 0122604959
ORDER NOW!
.............

Masalah kesuburan??
Rahim tidak sihat??
Miss V longgar,Berair??
Keputihan??
Period x teratur??
Senggugut??
Fibroid dan Cyst??
Nak Mudah hamil??
Pucat lesi??
Lesu badan/banyak angin??
X rugi mengamalkannya

100% ORIGINAL
PRN2014/379
JAMU SERI PEMIKAT (JSP)

TIADA RAHSIA LAGI!!
Warisan rahsia rumahtangga bahagia dan body yang menggiurkan kini dikongsi. Pil tradisi turun temurun,insyaAllah dapat merawat segala permasalahan dalaman dan luaran wanita. KETAT! MANTAIN DARA! MENCENGKAM! MONTOK! DAN PALING PENTING ABANG SAYANG SELALU!
.....................................

KHASIAT JAMU SERI PEMIKAT (JSP) :

■ Merapatkan, mengetatkan, mencengkam dan menguatkan Miss V
■ Mengatasi masalah keputihan, berair, berbau di Miss V
■ Awet muda,mencantikkan kulit,menaikkan seri wajah dan mengekalkan keayuan
■ Menegangkan dan menganjalkan payudara dan punggung agar lebih montok
■ Melancarkan haid dan mengatasi masalah senggugut
■ Membuang toksin/kolestrol dan lemak dalam badan
■ Memulihkan tenaga dan peredaran darah
■ Merawat masalah sakit lutut, sakit urat dan lenguh2 badan
■ Mengecutkan peranakan bagi ibu selepas bersalin
■ Memperbanyakkan air susu bg ibu yg menyusu badan
■ Mudah hamil bagi pasangan yg inginkan cahaya mata
■ Buang angin
■ Merawat masalah prolapse(ketombong)
■ Melancarkan pembuangan air besar. Membantu masalah sembelit dan buasir.
■ Membantu tekanan darah tinggi dan kencing manis
■ Melegakan panas badan
■ Melawaskan pembuangan air kecil
■ Merawat dan menyembuhkan luka2 dalaman semasa dalam pantang
■ Meningkatkan keinginan seks dan sensitiviti

# Amat sesuai untuk ibu dalam pantang /ibu menyusu badan/ keguguran / operation supaya luka2 cepat sembuh dan memantapkan lagi bahagian dalaman (miss V)
# Amat sesuai juga untuk ANAK DARA/WARGA EMAS

CARA MAKAN:
~ Makan 3 biji setiap hari sebelum breakfast atau Malam sebelum tidur--------------------------------

CARA INSERT:
> Untuk Grip/Ketat masukkan 1 biji sebelum bersama(hanya untuk yang sudah berkahwin)dan tunggu sehingga 2-3jam untuk mengecutkan pintu rahim
> Duduk mencangkung dan masukkan 1 biji ke dalam faraj dengan menggunakan jari manis/telunjuk sehingga berasa selesa. Jangan kemut semasa insert dilakukan dan terus insert dengan cepat
> Pil Jamu Seri Pemikat akan hancur dan meresap dengan sendiri apabila dimasukkan ke dalam faraj
> Selepas insert tunggu 2-3 jam sebelum bersama dengan pasangan
> Pil Jamu Seri Pemikat juga boleh dicuci selepas bersama atau sebelum bersama
> Sisa pil Jamu Seri Pemikat akan keluar selepas 1-2 hari (keluar macam kerak keputihan atau gumpalan ketulan keputihan dan berwarna kelabu atau keperangan)
-------------------------

KESAN SELEPAS INSERT:
☆ Faraj akan terasa ketat,padat dan rapat seperti malam pertama(dara semula)
☆ Terasa kemutan yang kuat
☆ Khas untuk orang yang berkahwin dan untuk kembali dara semula

RAMUAN UTAMA JSP:
-Daun mas cotek
-Manjakani
-Nenas batu
-Ibu gamat
-Madu lebah
-Akar kayu sari rapat

Pil ini diperbuat daripada 100% oleh orang-orang kampung menggunakan kaedah pembuatan tradisional melayu asli. Ada kelulusan. Halal, Suci dan Bersih. Cubalah Jamu Seri Pemikat untuk mengikat kasih suami sepanjang masa♡
Amallah Jamu Seri Pemikat selalu dan setiap hari.
Sebiji sudah cukup membuat suami anda hanya terbayang wajah kamu sahaja~

WHATSAPP IKA 0122604959

Jika ada sebarang masalah, boleh hubungi ZULAIKHA 012-2604959

Borang Tempahan Produk

Name:
Email Address:
No. Telefon / Contact No.
Alamat / Address
Nama Produk dan Kuantiti / List of product and quantity
Kaedah Pembayaran / Method of Payment

1. Harga produk tidak termasuk kos pos.Harga pos bergantung pada berat produk.

2. Penghantaran akan dibuat sehari selepas tarikh pembayaran.

3. Maklumat cara pembayaran akan diberi melalui emel selepas borang tempahan ini dihantar.

4. UNTUK MEMUDAHKAN LAGI URUSAN JUAL BELI, SILA ADD SAYA DI FACEBOOK.. pekantp at gmail dot com atau hubungi 012-2604959

 


This contact form was created by Freedback.