For Makeup Service, Contact Ika 012-2604959

Thursday, April 2, 2009

Fuyoooo...

hahahaha...pagi tadi gatal timbang...saje nak tengok ade perubahan tak...

initial berat before buat Atkins ialah 110kg...

pagi td timbang (selepas 2 hari beratkins) ialah 109kg...

turun 1 kilo...pheeeewiiiiiitt!!

hehe...

kalu 1 hari turun 1 kilo, 14 hari atkins turun 14kg ker??????

hmmmmm, jangan syok sendiri laaa...

kite tengok nanti.......

***

dah 2 hari atkins, tak rase ape2 lagi..
cume pening nak fikir nak makan ape..
check kat internet resipi atkins, semua mat salleh style mesti letak rum or alcohol and byk brg2 takde kat Malaysia ataupun mahal...
menu yg sy postkan tuu resipi sendiri, bantai jer asalkan sedap and bleh dimakan...
hehehe..

***

aduh, nak mengaku ker tak ni?
mengaku jelaaa eh...takowt effect pd berat badan nanti...isk3...
sebenarnye malam td sy dah langgar pantang...
sy makan kek lapis Sarawak Cheeze....OOOPPSS!!!
sekeping jer sy makan and makan agak lambat laa dlm pkul 9.30 malam tadi...
bukan melantak yeee, merase...hee hee...
ayah sy bawak balik, kawan dia belikan...kek kegemaran sy tuuuuuuu....
tuuu yg tak tahan....uwaaaaaaa!!!
hrp2 carbs dia tak byk laaaa...(tp mcm byk je sbb berasaskan tepung...isk3)
tp dah turun 1kilo, jadilaaaaa...tuu yg takowt sgt smpai timbang berat pagi tadi...
rase bersalah...
weeeeeeeeeeee....

sape lagi beratkins??
jomlaa kongsi cite anda ngan kami disini....

No comments:

Jika ada sebarang masalah, boleh hubungi ZULAIKHA 012-2604959

Borang Tempahan Produk

Name:
Email Address:
No. Telefon / Contact No.
Alamat / Address
Nama Produk dan Kuantiti / List of product and quantity
Kaedah Pembayaran / Method of Payment

1. Harga produk tidak termasuk kos pos.Harga pos bergantung pada berat produk.

2. Penghantaran akan dibuat sehari selepas tarikh pembayaran.

3. Maklumat cara pembayaran akan diberi melalui emel selepas borang tempahan ini dihantar.

4. UNTUK MEMUDAHKAN LAGI URUSAN JUAL BELI, SILA ADD SAYA DI FACEBOOK.. pekantp at gmail dot com atau hubungi 012-2604959

 


This contact form was created by Freedback.