JAMU SERI PEMIKAT

JAMU SERI PEMIKAT
Untuk order, whatsapp Ika 012-2604959

Wednesday, January 28, 2009

Kutukan

sy terpana sebentar apabila melihat shoutout seorang drp shbt sy di facebook...kata-kata shoutoutnye adalah seperti dibwh..sila klik gambar berkenaan utk bacaan yg lebih jelas dan terang...



(terima kasih buat faiz yg sudi memberi kebenaran)

hmm..zulfaiz ni adalah teman sekolej..dia merupekan batch sy...dan insyaALLAH, kami akan same2 konvo pd bulan 8 ni...kami bukan coursemate...beliau merupakan student undang2 dan sy ni student sains sahaja...hehe...

tak dpt dinafikan, mmg terdpt perubahan pd tubuh badan dia...die dah put on weight..nampak tembam dan agak berubah berbanding mase first year dlu..kami skrg dah 4th year...mase 1st n 2nd year dlu, mmg slalu jumpe die..exspecially mase 3rd year, kami ade "projek" bersame(kenangan!!hahaha..)...sejak sy duduk rumah dan tidak lagi menginap di kolej, sy mmg dah tak jumpe die langsung..batang hidung pon dah tak nampak dah...sedey2..rindu pon ade..hehe...

so, juz melalui friendster n facebook jelaa sy dpt melihat gmbr2 terkini beliau..mmg nmpak perubahan ketara, dan sy agak terkejut..

sbenarnye, sy bukan nak precise on isu die dah put on weight...cume sy nak highlight statement beliau yg mengatekan beliau dikutuk..padahal bg sy, beliau tidaklah segemuk mane, cume dah nampak berisi sikit...

well, badan dah berisi sikit je dah menerima pelbagai kutukan, apelagi sy yg sejak sekolah ni mmg gemuk??

then, another problem is discrimination...

these is normal for the fat buddies!!

kite tak leh elak...

kite tak leh ubah their perception on us..

we cant stop them...

ape yg bleh kite wat??
KITE MESTI UBAH DIRI KITE!!

p/s : x sempat nak menemubual beliau bagaimana atau dgn cara ape beliau menerima kutukan..one day ill get his story n insyaALLAH akan sy post..tu pon kalu beliau tak keberatan to share wif us...

1 comment:

missaiko said...

u can't stop them from judging u..

"kite mesti ubah diri kite" for a good course kan? bukan sbb lain kan????

Gambate!~

Jika ada sebarang masalah, boleh hubungi ZULAIKHA 012-2604959

Borang Tempahan Produk

Name:
Email Address:
No. Telefon / Contact No.
Alamat / Address
Nama Produk dan Kuantiti / List of product and quantity
Kaedah Pembayaran / Method of Payment

1. Harga produk tidak termasuk kos pos.Harga pos bergantung pada berat produk.

2. Penghantaran akan dibuat sehari selepas tarikh pembayaran.

3. Maklumat cara pembayaran akan diberi melalui emel selepas borang tempahan ini dihantar.

4. UNTUK MEMUDAHKAN LAGI URUSAN JUAL BELI, SILA ADD SAYA DI FACEBOOK.. pekantp at gmail dot com atau hubungi 012-2604959

 


This contact form was created by Freedback.