For Makeup Service, Contact Ika 012-2604959

Wednesday, January 28, 2009

Kenduri

aduhh...sedih sungguh...dalam seminggu dah 2 kali makan besar!!adoihh..haha..mmg tak leh nak elak...

2-2 tuu sebab ade kenduri...satu di Melaka pd hari ahad lepas, rumah mak ngah sy dia wat house-warming...and lg satu ialah pada petang td, di Senawang, N9, rumah pak lang sy wat kenduri selamat utk anak beliau yg akan fly ke UK utk sambung pengajian penghujung bulan ni...

dua-dua buah rumah mempunyai menu yg same iaitu nasi minyak (sort of nasi briyani tp x berempah) dan lauk2nye seperti biase ; ayam masak merah, arca, daging kurma....dan pelbagai jenis kuih-muih (org melaka kaya dgn kuih tradisional nye) juga tidak dilupakan pencuci mulut ; bubur kacang n bubur pulut hitam (respectively)...

dan juga utk 2 hari dlm mase sminggu sy skip dr pergi ke gym...haish...ape nak jadi ni??

makanan kat kenduri ni mmg tak leh elak laa...dah lame tak pekene nasi, ape lg nasi minyak??hahaha...dah ade depan mata, ape lg belasah jelaa...tp alhmdulillah, sy bleh kurangkan sikit jumlah pengambilan nasi...sy amik lauk je byk...

dah kat kenduri, takkan lah kite still nak elak makan nasi lg kan...malu org tgk pon ade terase jugak...tp sy dpt cover laa nasi yg sikit tuuu ngan lauk2 yg byk..so, nmpak mcm kite amik nasi byk...

bukan ape, public ni kalu tahu kite tgh diet, lagi mahu diperlinyee kite..bukannye nak bagi semangat...betul x??

sepatutnye kita kene sabar n pedulikan ape yg org nak kata...

No comments:

Jika ada sebarang masalah, boleh hubungi ZULAIKHA 012-2604959

Borang Tempahan Produk

Name:
Email Address:
No. Telefon / Contact No.
Alamat / Address
Nama Produk dan Kuantiti / List of product and quantity
Kaedah Pembayaran / Method of Payment

1. Harga produk tidak termasuk kos pos.Harga pos bergantung pada berat produk.

2. Penghantaran akan dibuat sehari selepas tarikh pembayaran.

3. Maklumat cara pembayaran akan diberi melalui emel selepas borang tempahan ini dihantar.

4. UNTUK MEMUDAHKAN LAGI URUSAN JUAL BELI, SILA ADD SAYA DI FACEBOOK.. pekantp at gmail dot com atau hubungi 012-2604959

 


This contact form was created by Freedback.