For Makeup Service, Contact Ika 012-2604959

Tuesday, October 5, 2010

TBL 3 : CARA-CARA TIMBANG



Cara-cara ini adalah untuk mendapatkan berat yang paling tepat tanpa dipengaruhi dengan apa-apa faktor.....

1. Bangun tidur (pagi)

2. Pergi lah ke bilik air...Buang segala-galanya...Kencing dan tinja...

3. Timbang..

4. Jangan minum atau makan apa2 sebelum timbang...

5. Semasa timbang, berdiri tegak...Muka pandang ke depan...Jangan tunduk!Minta tolong sesiapa untuk ambilkan gambar jarum penimbang untuk dijadikan bukti dalam TBL3 nanti...

Peserta TBL3 hendaklah mengikut cara timbang seperti di atas untuk mendapatkan ukuran berat badan yang terbaik....

3 comments:

b a m b a m ' s said...

start contest hari jumaat kan?ade tempoh masa ke nk submit pic tuh nnt?

noradzlina.kamdani said...

he he he...kene gak tunduk2 nk amik gambo sbb xde org nk snap pic tuk kite klu zoom sgt pun kamera nye gambo xlawa la...

Zulaikha said...

bambam : hantar result hari Jumaat itu juga....pukul 12.00am Sabtu, result akan di key in dan diupdate...

Kak Ina : kalau kita tunduk, tekanan ke bawah lagi banyak..jadi, bertambah berat...minta tolongla kat hencek abang hamekkan gambo..hehe..anak2 kak ina ke..kikiki..

Jika ada sebarang masalah, boleh hubungi ZULAIKHA 012-2604959

Borang Tempahan Produk

Name:
Email Address:
No. Telefon / Contact No.
Alamat / Address
Nama Produk dan Kuantiti / List of product and quantity
Kaedah Pembayaran / Method of Payment

1. Harga produk tidak termasuk kos pos.Harga pos bergantung pada berat produk.

2. Penghantaran akan dibuat sehari selepas tarikh pembayaran.

3. Maklumat cara pembayaran akan diberi melalui emel selepas borang tempahan ini dihantar.

4. UNTUK MEMUDAHKAN LAGI URUSAN JUAL BELI, SILA ADD SAYA DI FACEBOOK.. pekantp at gmail dot com atau hubungi 012-2604959

 


This contact form was created by Freedback.