For Makeup Service, Contact Ika 012-2604959

Wednesday, October 6, 2010

Tarikh Timbang

Bakal peserta TBL3, sila take note ye tarikh2 timbang...Contest ni akan berjalan selama 3 bulan...Sehingga akhir tahun ini...Final weighing ialah pada 31 Disember 2010....

Oktober
8 Oktober 2010 (Initial Weight)
15 Oktober 2010
22 Oktober 2010
29 Oktober 2010

November
5 November 2010
12 November 2010
19 November 2010
26 November 2010

Disember
3 Disember 2010
10 Disember 2010
17 Disember 2010
24 Disember 2010
31 Disember 2010 (Final Weight)


*Hari KHAMIS :Penanda akan diberi (Bukti result di ambil pada hari Jumaat tersebut)

*Hari JUMAAT PAGI : Timbang

*Hantar result sebelum pukul 12.00am hari Sabtu...

*Selepas pukul 12.00am result akan di key in dan akan terus di publish pada hari Sabtu pagi...

(Masa hantar result hanya diberi masa SEHARI SAHAJA untuk memudahkan saya mengupdate dan mempublish result secepat yang mungkin)

* Cara hantar result (nickname anda, gambar penimbang beserta penanda dan angka berat) :
1. Email : zukawaii at gmail dot com
2. MMS gambar, nickname dan angka result : 013-3207184

* Pastikan gambar yang dihantar adalah JELAS

* Gambar timbang tidak akan di publish, jadi jangan risau kalau kaki anda nampak buruk..tak perlu susah nak crops...saya je yang tengok...hehehehe...

Ok...kalau ada apa2 sila tanya sebelum hari Jumaat ini...

Good Luck!

5 comments:

noradzlina.kamdani said...

ok...

noradzlina.kamdani said...

hmmm
what if kite g kursus ek n kene plak waktu ikan "GATAL' nk timbangan ha ha ha...camne tu?

NoVemBerLaDy said...

salam ika..
sesiapa je leh join kan..??!!

Zulaikha said...

Kak Ina : Kalau pi kursus, maklumkan pada ika tak dapat hantar result..lepas balik kursus, terus timbang and submit result...Tak kena denda pun..hehe..cuma tak dapatlaa excelerade sepeket..heee...

Novemberlady : haaaaaaa...good question.....yang obese sahaja yg boleh masuk...hehehe...nanti ika buat post pasal ini...thank you..

noradzlina.kamdani said...

he he he...akk pun bese ni thp 1 kot

Jika ada sebarang masalah, boleh hubungi ZULAIKHA 012-2604959

Borang Tempahan Produk

Name:
Email Address:
No. Telefon / Contact No.
Alamat / Address
Nama Produk dan Kuantiti / List of product and quantity
Kaedah Pembayaran / Method of Payment

1. Harga produk tidak termasuk kos pos.Harga pos bergantung pada berat produk.

2. Penghantaran akan dibuat sehari selepas tarikh pembayaran.

3. Maklumat cara pembayaran akan diberi melalui emel selepas borang tempahan ini dihantar.

4. UNTUK MEMUDAHKAN LAGI URUSAN JUAL BELI, SILA ADD SAYA DI FACEBOOK.. pekantp at gmail dot com atau hubungi 012-2604959

 


This contact form was created by Freedback.