For Makeup Service, Contact Ika 012-2604959

Tuesday, June 9, 2009

Tempat Kelas Senaman Aerobik







ROYAL DOMAIN SRI PUTRAMAS 2,


JALAN PUTRAMAS,


OFF JALAN KUCHING,


51200 KUALA LUMPUR.




adalah sebuah kondo terletak dekat dengan BULATAN SEGAMBUT dan berhampiran dengan KUARTERS KERAJAAN...




Sila lihat google map utk kedudukan yg lebih jelas...type alamat diatas dlm google map...




Setelah dipersetujui sebulat suara ahli jawatankuasa, berikut adalah Hari dan Masa cadangan untuk kelas diadakan...




Hari : Ahad




Masa : 3.00 petang - 5.00 petang




esok cik jelita akan book bilik bercermin untuk hari ahad ni...kalu ade kekosongan, maka Ahad ni kite akan start kelas yg pertama okehh...




yeehaaaaa..OMG, im SOOOO excited!!




yang dekat2 tuu, moh ler dtg ghamai2...havoc kan suasana!!



9 comments:

cik jelita said...

ok. i dtg

hahaha

pearls.. said...

waa.. mmg dekat laa ngan umah saya.. saya dok kuarters kerajaan tu jerk.. jalan kaki pun sampai nih...

faizlily said...

salam, boleh ke saya menjoin diri....

wande-ful said...

saya nak join! saya kakak ipar (bakal) cik jelita ~

ezza erisa said...

alamak bertembung dgn kenduri kendara lak...

cuti sekolah ramai org kawen..huhuhu

next time nak join :D

Bimbo said...

waaaaaaaaaa
bestnyerrrrrrr
tapi sangat la jauhnyer tempat tu ..huhu
takpe la..chaiiyooo utk sume!!!
semoga Allah murahkan rezki dan memberi kesenangan pd korang sume yg dengan ikhlas hati buat kelas aerobik free ni.amal jariah ni , bleh bawak smpai mati.hehe.

POSH76 said...

cam best ajer...rasa mau jointla....

Mey Mey said...

kene register ker?

'Alia said...

ape prosedur kalo nak join klas ni?

Jika ada sebarang masalah, boleh hubungi ZULAIKHA 012-2604959

Borang Tempahan Produk

Name:
Email Address:
No. Telefon / Contact No.
Alamat / Address
Nama Produk dan Kuantiti / List of product and quantity
Kaedah Pembayaran / Method of Payment

1. Harga produk tidak termasuk kos pos.Harga pos bergantung pada berat produk.

2. Penghantaran akan dibuat sehari selepas tarikh pembayaran.

3. Maklumat cara pembayaran akan diberi melalui emel selepas borang tempahan ini dihantar.

4. UNTUK MEMUDAHKAN LAGI URUSAN JUAL BELI, SILA ADD SAYA DI FACEBOOK.. pekantp at gmail dot com atau hubungi 012-2604959

 


This contact form was created by Freedback.