For Makeup Service, Contact Ika 012-2604959

Sunday, April 12, 2009

Langgar Lagi..

Breakfast
1. satu cawan cereal oats HPA

Lunch
1. sup daging setengah mangkuk (share ngan mama..)
2. 10 sudu nasi (kire tuuu...haha)
3. kailan ikan masin
4. ikan siakap masak masam manis (beberapa kerat...)
5. air tembikai

Dinner
Tak Makan...hehe...

Harini lunch kat luar...thats why terpakse langgar pantang...ayah sy beria nak bawak family makan kat luar...nak tak nak terpakse laa ikut...kami lunch kat Pantai Dalam..makanan istimewa kat kedai ni ialah kepelbagaian sup nya yg sangat kaww...ade sup tulang, ekor, ayam, and daging..hmmm...tak ingat laa ape name kedai ni...sy pown 1st time makan kat sni...

Pantang yg sy langgar :
1. nasi
2. ikan siakap masam manis (ade gulaa..)
3. air tembikai (manis..)

Maka dengan ini, hari induction di extend kan kepada 3 hari...

No comments:

Jika ada sebarang masalah, boleh hubungi ZULAIKHA 012-2604959

Borang Tempahan Produk

Name:
Email Address:
No. Telefon / Contact No.
Alamat / Address
Nama Produk dan Kuantiti / List of product and quantity
Kaedah Pembayaran / Method of Payment

1. Harga produk tidak termasuk kos pos.Harga pos bergantung pada berat produk.

2. Penghantaran akan dibuat sehari selepas tarikh pembayaran.

3. Maklumat cara pembayaran akan diberi melalui emel selepas borang tempahan ini dihantar.

4. UNTUK MEMUDAHKAN LAGI URUSAN JUAL BELI, SILA ADD SAYA DI FACEBOOK.. pekantp at gmail dot com atau hubungi 012-2604959

 


This contact form was created by Freedback.