For Makeup Service, Contact Ika 012-2604959

Wednesday, April 1, 2009

Hari ke-2 Atkins

Breakfast
1. satu cawan kopi radix
tak sempat makan sbb kelas kul 8am...hehe...

Lunch
1. Omelette (2 biji telur + 1 sudu besar daging cincang + satu sudu oats + setengah tomato potong cube + digoreng dgn setengah sudu kecil butter olive tanpa kolestrol)
p/s : kenyang amat..lepas ni kne kurangkan jd 1 biji telur aje...

2. separuh lagi tomato di makan raw dgn setengah sudu kecil mayonese)

Dinner
(harini dinner awal kul 6.30pm..sbb lapau awal...hehe)
1. satu keping daging burger (direbus terlebih dahulu, astu digoreng ngan satu sudu olive butter tanpe cholesterol)
2. satu sudu kecil mayonese sapu atas burger...
3. 1 biji tomato dihiris, kemudian di "salte" dgn lebihan butter goreng burger td..letak garam sikit jer...curah kan atas burger...

Harini seharian sy pakai seluar girdle...dari pagi sampai la ni...petang kang nak mandi, sy bukak ler...before pakai seluar, sy sapu perut and peha dgn losyen pati halia mustajab...jd semangat sgt nak reduce lemak kat bahagian perut apabila kawan baik sy, adelina tegur yg bahagian menggeleber kat sekeliling pinggang + perut dah surut...alhamdulillah...lepas ni kene wat sit up byk2...pagi td lupe nak buat sit up...skipping jer 10 minit...fiuhhh...

No comments:

Jika ada sebarang masalah, boleh hubungi ZULAIKHA 012-2604959

Borang Tempahan Produk

Name:
Email Address:
No. Telefon / Contact No.
Alamat / Address
Nama Produk dan Kuantiti / List of product and quantity
Kaedah Pembayaran / Method of Payment

1. Harga produk tidak termasuk kos pos.Harga pos bergantung pada berat produk.

2. Penghantaran akan dibuat sehari selepas tarikh pembayaran.

3. Maklumat cara pembayaran akan diberi melalui emel selepas borang tempahan ini dihantar.

4. UNTUK MEMUDAHKAN LAGI URUSAN JUAL BELI, SILA ADD SAYA DI FACEBOOK.. pekantp at gmail dot com atau hubungi 012-2604959

 


This contact form was created by Freedback.