For Makeup Service, Contact Ika 012-2604959

Sunday, October 9, 2016

Cameron 2016 : Pasar KEA Farm


Untuk cenderamata, boleh la membeli-belah di Pasar KEA Farm.. Harga mmg murah..
Strawberry pun byk dijual disini.. Lebih murah laa dari yg masuk ladang petik sendiri..
Bekas kecik RM4, beli 3 dpt RM10.. Yg bekas besar RM10.. Mmg puas hati laa byk dan buahnya bulat2 besar... Rasa pula ada manis ada masam... Haha.. Oklaa tu kan.. hehe...

Selain itu, byk juga jual sayur2an, buah pun ada, pokok2 bunga , coklat, strawberry kering asam dan byk lagi...

Dua kali juga kami singgah disini.. Hari pertama dan hari kedua sebelum gerak pulang...

Hari pertama ke sini kami beli Strawberry, umi keledek madu rebus dan tempura (cendawan, water cress, brokoli) utk dibawa pulang ke chalet dan makan di beranda Ros Chalet yg menghadap sungai.. Romantik gituuu... Sy akan cerita di next post yee... hehehe

tgk ni... geramm jee tengok..montel2 strawberry.. Yg ni RM10 sebekas....

Suasana di tengah2 Pasar KEA Farm...

Hari kedua... dah nak balik dah :(


No comments:

Jika ada sebarang masalah, boleh hubungi ZULAIKHA 012-2604959

Borang Tempahan Produk

Name:
Email Address:
No. Telefon / Contact No.
Alamat / Address
Nama Produk dan Kuantiti / List of product and quantity
Kaedah Pembayaran / Method of Payment

1. Harga produk tidak termasuk kos pos.Harga pos bergantung pada berat produk.

2. Penghantaran akan dibuat sehari selepas tarikh pembayaran.

3. Maklumat cara pembayaran akan diberi melalui emel selepas borang tempahan ini dihantar.

4. UNTUK MEMUDAHKAN LAGI URUSAN JUAL BELI, SILA ADD SAYA DI FACEBOOK.. pekantp at gmail dot com atau hubungi 012-2604959

 


This contact form was created by Freedback.