For Makeup Service, Contact Ika 012-2604959

Sunday, October 9, 2016

Cameron 2016 : Cameron Tea Valley


Dalam 10 minit perjalanan dr our homestay ke arah Ringlet, kite akan jumpa Cameron Tea Valley..
Tepi jalan je boleh nampak..Pemandangan ladang teh yg sangatlah menakjubkan..
Anda boleh turun utk ambil gambar.. Tapi sy tak berani nak ke bawah kerana mengalami masalah gayat.. Jadi posing kat atas je laaa...hehehe

ada juga cafe disediakan utk anda menjamu selera.. Tapi sy tak pasti apakah makanan yg disediakan.. Ketika ini cafe mmg penuh dan sy tidak berpeluang masuk ke dalam...Al-maklum lah hari Ahad kan..

Sambil menjamu selera anda juga dihidangkan dgn pemandangan yg sgt menakjubkan masyaallah...
Ada juga kedai serbaguna dan cenderahati... Husband sempat membeli sehelai baju Cameron.. Manakala sy cuba aiskrim Malaysia berperisa strawberry dan beberapa kotak Teh berperisa Strawberry (Jenama Cameron Valley)..

Cenderamata kami tidak beli disini... Ikut kata blogger, pasar KEA Farm jauh lebih murah..Ternyata benar :)
Belakang kami itulah cafe nye...

Ramai yg turun.. Kami di atas sahaja..
Great view...

Aiskrim Malaysia perisa strawberry.. Sangat lah masam!!


No comments:

Jika ada sebarang masalah, boleh hubungi ZULAIKHA 012-2604959

Borang Tempahan Produk

Name:
Email Address:
No. Telefon / Contact No.
Alamat / Address
Nama Produk dan Kuantiti / List of product and quantity
Kaedah Pembayaran / Method of Payment

1. Harga produk tidak termasuk kos pos.Harga pos bergantung pada berat produk.

2. Penghantaran akan dibuat sehari selepas tarikh pembayaran.

3. Maklumat cara pembayaran akan diberi melalui emel selepas borang tempahan ini dihantar.

4. UNTUK MEMUDAHKAN LAGI URUSAN JUAL BELI, SILA ADD SAYA DI FACEBOOK.. pekantp at gmail dot com atau hubungi 012-2604959

 


This contact form was created by Freedback.