For Makeup Service, Contact Ika 012-2604959

Sunday, October 9, 2016

Cameron 2016 : The 200 Seeds Cafe


Cafe yg sgt selesa dan cantik utk dine in.. Menu pun byk pilihan.. we tried Nasi Lemak Sambal Strawberry.. Mmg sedap.. My husband suka sgt sampai 2 kali kami makan di sini..

The price worth it laa.. makan dua org dalam Rm30+ .. Nasi Lemak Sambal Strawberry with ayam berempah and telur rebus sebiji Rm9.00 tak silap :)

So convenience sbb terletak berhampiran Ros Chalet.. Jalan kaki je sambil menghirup udara yg segar dan nyaman :)

Belakang cafe ada Strawberry Farm.. Boleh masuk dan petik.. Tak pasti harga berapa sbb kami tak masuk pun.. Just jalan2 n ambil gambar.. Kemudian, ada kedai jual Sambal Strawberry and other strawberry product by Abg Strawberry
Ni laa Nasi Lemak Sambal Strawberry.. Sedap juga sambal dia.. Telur rebus sebiji dan ayam goreng rempag yg ohsem!

Sedap katanyaa sampai dua kali dine in dan order menu yg sama!

Tgk deco atas tuuu... yg best kat pintu masuk dia tergantung pasu bunga yg ada pokok strawberry..Strawberry berjurai2..Lupa amek gambar..huuu...

My fave Strawberry Tea!

Husband layan Chocolate Shake...

Jalan2 bahagian belakang...
                                         
aisehhh ada org tutup mata la!
                           
                                                2nd time dine in... sy cuba nasi goreng... husband still dgn nasi lemak dia..hehe


  


No comments:

Jika ada sebarang masalah, boleh hubungi ZULAIKHA 012-2604959

Borang Tempahan Produk

Name:
Email Address:
No. Telefon / Contact No.
Alamat / Address
Nama Produk dan Kuantiti / List of product and quantity
Kaedah Pembayaran / Method of Payment

1. Harga produk tidak termasuk kos pos.Harga pos bergantung pada berat produk.

2. Penghantaran akan dibuat sehari selepas tarikh pembayaran.

3. Maklumat cara pembayaran akan diberi melalui emel selepas borang tempahan ini dihantar.

4. UNTUK MEMUDAHKAN LAGI URUSAN JUAL BELI, SILA ADD SAYA DI FACEBOOK.. pekantp at gmail dot com atau hubungi 012-2604959

 


This contact form was created by Freedback.