For Makeup Service, Contact Ika 012-2604959

Sunday, October 9, 2016

JAMU SERI PEMIKAT (JSP) : 7 HARI PENGGUNAAN

Alhamdulillah.. genap seminggu kite try Jamu Seri Pemikat ni.. Tgk kt FB, testimonial dia meletop letop kauuu.. Beli dgn niat lancarkan my period.. Setakat ni belum tercapai lagi..Mungkin baru seminggu.. 

Insyaallah soon... Tapi ada result yg best..

MY OWN REVIEW
1. tidur sgt sgt nyenyak. Esok pagi bangun pagi sgt sgt fresh. Senang nak bangun buat kerja.. Tak minum kopi pun xpe. Biasanya alarm snooze tu entah brp kali berbunyi 😜
- sy mengalami masalah tidur.. susah nak tidur.. kalau tidur pun akan kerap terjaga..
2. Suami tegur dengkur dah kurang
- ya rabbi, mungkin ini penyebab dia sy x nyenyak tidur.. syukur sgt2!!
3. Seharian tak letih dan tak ngantuk
- terutama tghari.. lepas zuhur mesti mata kuyu jee.. tp alhamdulillah skrg tak lagi.. rasa mcm fit giler sampai malam.. mgkin la effect dia malam badan dah letih dan sy boleh tidur nyenyak 😉
4. Ada la satu masalah wanita yg dah pulih.. 2 hari makan je dah ok. Tp x nak la cerita kat sini.. Girls boleh whatsapp Kakak Ika utk tanya yee...

Setakat ni dulu hari ni... Kalau nak try boleh contact sy.. Insyaallah JSP ni sgt2 membantu.. RM35 je.. Permintaan tinggi sy akan amek stok dan seperti biasa delivery kat aokmer 😊 


KHASIAT JAMU SERI PEMIKAT:

Masalah kesuburan
Rahim tidak sihat
Miss V longgar,Berair
Keputihan
Period x teratur
Senggugut
Fibroid dan Cyst
Mudah hamil
Pusat lesi
Lesu badan/banyak angin
X rugi mengamalkannya

100% ORIGINAL
PRN2014/379
JAMU SERI PEMIKAT (JSP)

TIADA RAHSIA LAGI!!
Warisan rahsia rumahtangga bahagia dan body yang menggiurkan kini dikongsi. Pil tradisi turun temurun,insyaAllah dapat merawat segala permasalahan dalaman dan luaran wanita. KETAT! MANTAIN DARA! MENCENGKAM! MONTOK! DAN PALING PENTING ABANG SAYANG SELALU!
.....................................

KHASIAT JAMU SERI PEMIKAT (JSP) :
■ Merapatkan dan mengetatkan bahagian intim wanita
■ Mengatasi masalah keputihan,berair dan miss V berbau hanyir
■ Awet muda,mencantikkan kulit,menaikkan seri wajah dan mengekalkan keayuan
■ Mengencang dan mencengkam otot kewanitaan
■ Menyihatkan rahim dan memulihkan miss V
■ Menegangkan dan menganjalkan payudara dan punggung agar lebih montok
■ Dapat melangsingkan badan
■ Menghalang bau tidak enak pada miss V dan gatal2
■ Meningkatkan kesuburan wanita
■ Melancarkan haid dan mengatasi masalah senggugut
■ Membuang toksin/kolestrol dan lemak dalam badan
■ Memulihkan tenaga dan peredaran darah
■ Merawat masalah sakit lutut,sakit urat dan lenguh2 badan
■ Mengecutkan peranakan bagi ibu selepas bersalin
■ Memperbanyakkan air susu bg ibu yg menyusu badan
■ Mudah hamil bagi pasangan yg inginkan cahaya mata
■ Merawat angin dalam badan
■ Merawat masalah prolapse(ketombong)
■ Mengurangi risiko sembelit dan buasir
■ Membantu tekanan darah tinggi dan kencing manis
■ Menghilangkan gatal2 di tempat yang sulit
■ Menyegarkan bahagian miss V
■ Melegakan panas badan
■ Melawaskan pembuangan air kecil/air besar
■ Merawat dan menyembuhkan luka2 dalaman semasa dalam pantang
■ Meningkatkan keinginan seks bagi pasangan suami isteri

# Amat sesuai untuk ibu dalam pantang /ibu menyusu badan/ keguguran / operation supaya luka2 cepat sembuh dan memantapkan lagi bahagian dalaman (miss V)
# Amat sesuai juga untuk ANAK DARA/WARGA EMAS

CARA MAKAN:
~ Makan 3 biji setiap hari sebelum breakfast atau Malam sebelum tidur--------------------------------

CARA INSERT:
> Untuk Grib/Ketat masukkan 1 biji sebelum bersama(hanya untuk yang sudah berkahwin)dan tunggu sehingga 2-3jam untuk mengecutkan pintu rahim
> Duduk mencangkung dan masukkan 1 biji ke dalam faraj dengan menggunakan jari manis/telunjuk sehingga berasa selesa. Jangan kemut semasa insert dilakukan dan terus insert dengan cepat
> Pil Jamu Seri Pemikat akan hancur dan meresap dengan sendiri apabila dimasukkan ke dalam faraj
> Selepas insert tunggu 2-3 jam sebelum bersama dengan pasangan
> Pil Jamu Seri Pemikat juga boleh dicuci selepas bersama atau sebelum bersama
> Sisa pil Jamu Seri Pemikat akan keluar selepas 1-2 hari (keluar macam kerak keputihan atau gumpalan ketulan keputihan dan berwarna kelabu atau keperangan)
-------------------------

KESAN SELEPAS INSERT:
☆ Faraj akan terasa ketat,padat dan rapat seperti malam pertama(dara semula)
☆ Terasa kemutan yang kuat
☆ Khas untuk orang yang berkahwin dan untuk kembali dara semula

RAMUAN UTAMA JSP:
-Daun mas cotek
-Manjakani
-Nenas batu
-Ibu gamat
-Madu lebah
-Akar kayu sari rapat

Pil ini diperbuat daripada 100% oleh orang-orang kampung menggunakan kaedah pembuatan tradisional melayu asli. Ada kelulusan. Halal, Suci dan Bersih. Cubalah Jamu Seri Pemikat untuk mengikat kasih suami sepanjang masa♡
Amallah Jamu Seri Pemikat selalu dan setiap hari.
Sebiji sudah cukup membuat suami anda hanya terbayang wajah kamu sahaja~



Terima kasih..
0122604959 (whatsapp)

No comments:

Jika ada sebarang masalah, boleh hubungi ZULAIKHA 012-2604959

Borang Tempahan Produk

Name:
Email Address:
No. Telefon / Contact No.
Alamat / Address
Nama Produk dan Kuantiti / List of product and quantity
Kaedah Pembayaran / Method of Payment

1. Harga produk tidak termasuk kos pos.Harga pos bergantung pada berat produk.

2. Penghantaran akan dibuat sehari selepas tarikh pembayaran.

3. Maklumat cara pembayaran akan diberi melalui emel selepas borang tempahan ini dihantar.

4. UNTUK MEMUDAHKAN LAGI URUSAN JUAL BELI, SILA ADD SAYA DI FACEBOOK.. pekantp at gmail dot com atau hubungi 012-2604959

 


This contact form was created by Freedback.