For Makeup Service, Contact Ika 012-2604959

Thursday, October 16, 2014

Current Diet

Dah lama tak cerita pasal my diet... dah lama juga tak naik penimbang...

I admit.. lepas kawen ni, jadual makan mcm celaru sikit...

Husband jenis tak breakfast..so dah terikut dia lunch terus..itu pun kalau dia ada kt rumah or cuti...dlm pkl 12 tghari baru masak nasi for lunch...

Kalau husband kerja...

Kdg2 kite makan..kdg2 tak makan...

Kalau makan pun, makan benda remeh2..biskut la roti la cekodok laa..tak tentu...kalau rajin, masak mee goreng ke nasi goreng ke utk diri sendiri...

Petang baru masak dinner... masak nasi n lauk... after maghrib makan...
Oleh kerana siang tak makan, malam memang menambah2 laaa nasi...

Huhu.. need to change my habit... tgklaa mcm mana nanti..rasa mcm nak mulakan atkins je..hehehehe

*risau tak pregnant lg...punca? Im obese of course!!

1 comment:

syarqiah75 said...

seronok kan duk pekan...:) kakju pon orang pekan...la nih keje kat kl..mmg seronok balik sesekali..harap ika sronok di sana :)

Jika ada sebarang masalah, boleh hubungi ZULAIKHA 012-2604959

Borang Tempahan Produk

Name:
Email Address:
No. Telefon / Contact No.
Alamat / Address
Nama Produk dan Kuantiti / List of product and quantity
Kaedah Pembayaran / Method of Payment

1. Harga produk tidak termasuk kos pos.Harga pos bergantung pada berat produk.

2. Penghantaran akan dibuat sehari selepas tarikh pembayaran.

3. Maklumat cara pembayaran akan diberi melalui emel selepas borang tempahan ini dihantar.

4. UNTUK MEMUDAHKAN LAGI URUSAN JUAL BELI, SILA ADD SAYA DI FACEBOOK.. pekantp at gmail dot com atau hubungi 012-2604959

 


This contact form was created by Freedback.