For Makeup Service, Contact Ika 012-2604959

Wednesday, October 15, 2014

Ien Dah Gemuk

Kucing sakit tak mcm org sakit.. kalau org, 2-3 hari dah molek...

Si Ien ni haritu demam.. lepas kena cucuk antibiotik, amek masa seminggu lebih utk dia kembali normal!! Lamakan???

Seminggu lebih ni laa makan minum kena paksa pakai syringe...pastu asyik tidooo aje...berak cair... tak boleh mandi lg-mmg busuk yg amat!!sepanjang minggu dia demam letak dlm cage jee...

Ni dah sihat mmg notty sgt2...makan 4 kali sehari!!

Menu dia dah tukar..dia tak nak makan keropok kucing tu...so, kite just buat bubur n mixkan dgn ikan rebus yg tlh dihancurkan..buat stok utk 3 hari...licin makan...

Pernah try buat wetfood resepi amek dr internet...hareemmm!! Sikit pun tak dijilatnya...sekadar menghidu kemudian blaa gituhh je...

Bagus jugak dia x nak..wetfood resepi google tu ada letak serbuk agar2 tu...ada artificial ingredients..so ien skrg mmg eat clean...good boy!!


1 comment:

gebu's fairy tales said...

patut la cantik gebu kucing ieka

Jika ada sebarang masalah, boleh hubungi ZULAIKHA 012-2604959

Borang Tempahan Produk

Name:
Email Address:
No. Telefon / Contact No.
Alamat / Address
Nama Produk dan Kuantiti / List of product and quantity
Kaedah Pembayaran / Method of Payment

1. Harga produk tidak termasuk kos pos.Harga pos bergantung pada berat produk.

2. Penghantaran akan dibuat sehari selepas tarikh pembayaran.

3. Maklumat cara pembayaran akan diberi melalui emel selepas borang tempahan ini dihantar.

4. UNTUK MEMUDAHKAN LAGI URUSAN JUAL BELI, SILA ADD SAYA DI FACEBOOK.. pekantp at gmail dot com atau hubungi 012-2604959

 


This contact form was created by Freedback.