For Makeup Service, Contact Ika 012-2604959

Thursday, September 4, 2014

Mama dapat Cucu

Hahaha...

Tajuk tak boleh blahhhh....

Cucu betul belum lg... cucu kucing ade laa...hahaha

Si buntal ni... pernah sy cerita kan dulu... tak tau mane dtg... dah ade kat rumah Melaka, tak reti nak balik... akhirnya menjadi kesayangan satu keluarga kerana sifat manjanya... xspecially mama...

3 days ago mama bgtau si buntal ni dah beranak.... ohh sebenarnya nama dia bukan buntal...ktorg panggil baby...

Tp mama tak dpt nak amek gambar...pantang mama jangan dikacau atau ditengok...biarkan aje..kalau tak, nanti dia bawa lari anak dia...

Tahu dia beranak kat mana???

Dalam almari baju mama!!!

Hohohoho......

No comments:

Jika ada sebarang masalah, boleh hubungi ZULAIKHA 012-2604959

Borang Tempahan Produk

Name:
Email Address:
No. Telefon / Contact No.
Alamat / Address
Nama Produk dan Kuantiti / List of product and quantity
Kaedah Pembayaran / Method of Payment

1. Harga produk tidak termasuk kos pos.Harga pos bergantung pada berat produk.

2. Penghantaran akan dibuat sehari selepas tarikh pembayaran.

3. Maklumat cara pembayaran akan diberi melalui emel selepas borang tempahan ini dihantar.

4. UNTUK MEMUDAHKAN LAGI URUSAN JUAL BELI, SILA ADD SAYA DI FACEBOOK.. pekantp at gmail dot com atau hubungi 012-2604959

 


This contact form was created by Freedback.