For Makeup Service, Contact Ika 012-2604959

Tuesday, September 9, 2014

Tenun Pahang : My 1st Task

Ingat SIL main2.. rupa2nya dia serious..

Dia suruh sy lukis atas benang sutera idea yg pernah sy cakapkan pada dia sebelum ni...

apa lagi, menggigil laa tangan... bukan mudah nak melukis atas benang...

Tak boleh samakan dgn melukis muka org atau makeup.. makeup tu sy dah praktikkan sejak 2 tahun yg lepas..

Melukis di atas benang ni namanya teknik sapuan...

Benang sutera yg asalnya berwarna putih diwarnakan dgn warna yg kite gemari..

Nak explain lebih2 pun tak reti...SIL belum lagi start mengajar...tempahan beliau punya laaa byk...lepas satu satu...kite tolong mane yg mampu je..

Psst: sapee laaa yg akan beli kain yg kite conteng tuu nanti..... hehehe

No comments:

Jika ada sebarang masalah, boleh hubungi ZULAIKHA 012-2604959

Borang Tempahan Produk

Name:
Email Address:
No. Telefon / Contact No.
Alamat / Address
Nama Produk dan Kuantiti / List of product and quantity
Kaedah Pembayaran / Method of Payment

1. Harga produk tidak termasuk kos pos.Harga pos bergantung pada berat produk.

2. Penghantaran akan dibuat sehari selepas tarikh pembayaran.

3. Maklumat cara pembayaran akan diberi melalui emel selepas borang tempahan ini dihantar.

4. UNTUK MEMUDAHKAN LAGI URUSAN JUAL BELI, SILA ADD SAYA DI FACEBOOK.. pekantp at gmail dot com atau hubungi 012-2604959

 


This contact form was created by Freedback.