For Makeup Service, Contact Ika 012-2604959

Friday, August 22, 2014

Jinak2 Merpati...

Dah 5 bulan since bela n bg makan this 2 stray cats... used to be kittens... tp sampai sekarang punya lah susah nak main2 dgn dia...

Kalau kite buat bodoh je, dia akan dtg dekat pd kite.. tapi bila nak hampiri dia utk pegang, mencicit dia lari...

Post sebelum ni sy ade cerita yg malam2 kami akan buka pintu rumah..masa ni laa mereka akan masuk dan buat rumah mcm rumah sendiri...yg pandainya, apa2 barang yg dorg suka, dorg akan tarik ke depan pintu dan barulah dorg main2 dgn nya...motif??? Haruslah senang utk lari !!! Bijak kan???

Tgk dlm gambar bersepah betul... sape laaa punye keje ni...

Mestilah Oii dan Uii....

Comel tak name dorg.. hahahaha :P

No comments:

Jika ada sebarang masalah, boleh hubungi ZULAIKHA 012-2604959

Borang Tempahan Produk

Name:
Email Address:
No. Telefon / Contact No.
Alamat / Address
Nama Produk dan Kuantiti / List of product and quantity
Kaedah Pembayaran / Method of Payment

1. Harga produk tidak termasuk kos pos.Harga pos bergantung pada berat produk.

2. Penghantaran akan dibuat sehari selepas tarikh pembayaran.

3. Maklumat cara pembayaran akan diberi melalui emel selepas borang tempahan ini dihantar.

4. UNTUK MEMUDAHKAN LAGI URUSAN JUAL BELI, SILA ADD SAYA DI FACEBOOK.. pekantp at gmail dot com atau hubungi 012-2604959

 


This contact form was created by Freedback.