For Makeup Service, Contact Ika 012-2604959

Wednesday, August 6, 2014

BAD REVIEW : Style-Weddings.My

Salam semua...

Post ni bukannya nak menghukum pihak terbabit... tetapi adalah satu pengajaran supaya celik mata...

Cerita dah lama..4 bulan yg lalu..
Sy tertarik dgn promosi wedding photobooth...tp tak amek pakej lengkap..cuma amik yg free props je.. harga dalam RM200+...

Mmg last minit sgt sy order...seminggu sebelum majlis...tp tak boleh nak salahkan sy..sbb 1st conversation lg sy dah tanya sempat ke brg sampai hari Jumaat... beliau kata sempat..jd sy dgn yakin nya proceed order....

1. Beliau suruh sy isi borang online..ok sy dah isi... kemudian, ada masalah dlm pemilihan design...sy call beliau.. ok problem solved!

2. sy ada masalah nak tukar colour design.. sbb everything is online...kena pilih warna yg dinyatakan..masalahnya warna royal yellow takde dlm list... royal blue ade... sy call lg beliau.. beliau kata letak je notes kat situ warna tema... ok order telah dihantar... problem solved!

3. Sy dapat 1st email design... tp design tersebut bukan warna yg sy nak...warna biru dah ok cuma warna yellow tu sgt dull..so I reply email tersebut supaya amend warna yellow tu jd royal yellow.. email sent!!

4. Email kedua received..colour dah ditukar.. dan sy pun berpuas hati..terus confirm and proceed printing....

5. 2 hari kemudian Beliau bg trekking no. Tp yg peliknya brg tak sampai2... check gdex, beliau salah bg trekking no. Kepunyaan org lain...

6. Trekking no. Baru beliau bg... sy check kat gdex, barang baru pos...hari dah khamis..mmg cuak sgt...tp alhamdulillah hari jumaat brg dah sampai...

7. Majlis nikah Sabtu malam... Sabtu pagi tu unpack photobooth tu ramai2 sbb cousins semua nak tolong set up...

Buka2 jeee...terkujat betul sy...marah ada sedih ada... colour photobooth tu sebijik warna mcm 1st design yg beliau email tu...props yg dpt free tu tampal dgn celotape je uols!! Kertas pun dah kemek2... malu kitee...tau laa brg free.. tp jgn laaa melampau sgt...

Call beliau utk tanya kenapa warna tak tukar..beliau kata printer n computer warna tak tally!!

Omg!! Itu masalah kau..awal2 lg aku dah kata nak royal yellow n royal blue...takkan kau buta warna kot!! Lain laa kalau kite yg bg design kite sendiri... kalau dah tau tak tally, adjust laa bg warna yg aku nak...

Huh.. nak buat mcmana..benda dah lepas..photobooth je slack mcm kanvas pasar malam...

Page beliau 31k likes... kau mampooo???

No comments:

Jika ada sebarang masalah, boleh hubungi ZULAIKHA 012-2604959

Borang Tempahan Produk

Name:
Email Address:
No. Telefon / Contact No.
Alamat / Address
Nama Produk dan Kuantiti / List of product and quantity
Kaedah Pembayaran / Method of Payment

1. Harga produk tidak termasuk kos pos.Harga pos bergantung pada berat produk.

2. Penghantaran akan dibuat sehari selepas tarikh pembayaran.

3. Maklumat cara pembayaran akan diberi melalui emel selepas borang tempahan ini dihantar.

4. UNTUK MEMUDAHKAN LAGI URUSAN JUAL BELI, SILA ADD SAYA DI FACEBOOK.. pekantp at gmail dot com atau hubungi 012-2604959

 


This contact form was created by Freedback.