For Makeup Service, Contact Ika 012-2604959

Friday, August 8, 2014

1st Syawal with Husband

Hehehe.. hingga saat ini, rasa macam tak percaya je dah ada suami...huhu

Alhamdulillah Syawal kali ini berpeluang menyambut dgn suami dan keluarga tercinta... Encik suami bermurah hati utk beraya di Melaka dahulu.. tp tahun depan start gilir2 laaa... hehehehe...

Oleh kerana encik suami ada, maka tahun ni first time kami buat Ketupat sendiri...mama menganyam daun, encik suami tolong ketatkan, masukkan beras n rebus ketupat... kitee??? Tolong tengok n teman jee..sbb tak reti...hahaha... berkali2 mama ajar menganyam, tak reti2 jugak...

Alhamdulillah encik suami banyak membantu dalam tugas2 penyediaan makanan.. kalau tak sebelum ni kiteeee jee n mak kite je yg bersilat dlm dapur.. yg lain tu mcm tak berminat laa n tahu makan je kan....hahaha...

Menu 1st day raya:
1. Ketupat
2. Ayam masak merah
3. Lemang (beli)
4. Sambal tumis ikan bilis
5. Rendang daging

Menu 2nd day raya:
Nasi lemak sambal udang
Hari2 lain tu masak mcm biase je...

Hope tak terlambat utk wish Selamat Hari Raya n Maaf Zahir Batin buat semua blogger dan reader ;)

With my beloved husband...

My family during 1st Syawal

Ketupat in the making...

With sisters...

No comments:

Jika ada sebarang masalah, boleh hubungi ZULAIKHA 012-2604959

Borang Tempahan Produk

Name:
Email Address:
No. Telefon / Contact No.
Alamat / Address
Nama Produk dan Kuantiti / List of product and quantity
Kaedah Pembayaran / Method of Payment

1. Harga produk tidak termasuk kos pos.Harga pos bergantung pada berat produk.

2. Penghantaran akan dibuat sehari selepas tarikh pembayaran.

3. Maklumat cara pembayaran akan diberi melalui emel selepas borang tempahan ini dihantar.

4. UNTUK MEMUDAHKAN LAGI URUSAN JUAL BELI, SILA ADD SAYA DI FACEBOOK.. pekantp at gmail dot com atau hubungi 012-2604959

 


This contact form was created by Freedback.