For Makeup Service, Contact Ika 012-2604959

Tuesday, August 5, 2014

T-shirt Rewang atau Kendarat

Utk pengetahuan semua, makanan kenduri kahwin kite tak pakai catering... ayah sy upah tukang masak n kerja2 pinggan mangkuk semua di manage oleh sanak saudara...

Pada mulanya plan nak bg rossette (bunga dada) jee... tp mama pula bising, org buat kerja penat2, bg rm5 je plak...

Sooooo... terkeluar laa idea dia bg tshirt kendarat atau rewang sorg sehelai wajib pakai masa buat kenduri dan juga tuala good morning utk lap peluh...

Kabut jgk cari vendor..nama pun last minit kan..tetiba teringat ada kawan (Megat) buat bisnes tshirt..terus contact dia...

Sebulan lg nak majlis baru order... mula2 tempah 15 helai tshirt kosong...
Baju dah dapat mama pulak bising kata plain...pos balik ke vendor utk design...pastu tambah 30 helai...finally tambah lg ke 40 helai...mmg kelam kelibut di buatnyaa...

Nasib baik laa Megat sgt melayan ktorg ni... dia printing dalam 3-4 hari jee....syukurlaaa sgt2...

Colour ikut warna tema... campur dua colour.. biru n kuning...

Harga reasonable dlm RM15 sehelai...kain sgt comfort..sesuai utk geng2 rewang buat kerja2 berat...

Yg nak order boleh contact kwn kite..

MEGAT
BIZBAJU.COM
019-2290305



No comments:

Jika ada sebarang masalah, boleh hubungi ZULAIKHA 012-2604959

Borang Tempahan Produk

Name:
Email Address:
No. Telefon / Contact No.
Alamat / Address
Nama Produk dan Kuantiti / List of product and quantity
Kaedah Pembayaran / Method of Payment

1. Harga produk tidak termasuk kos pos.Harga pos bergantung pada berat produk.

2. Penghantaran akan dibuat sehari selepas tarikh pembayaran.

3. Maklumat cara pembayaran akan diberi melalui emel selepas borang tempahan ini dihantar.

4. UNTUK MEMUDAHKAN LAGI URUSAN JUAL BELI, SILA ADD SAYA DI FACEBOOK.. pekantp at gmail dot com atau hubungi 012-2604959

 


This contact form was created by Freedback.