For Makeup Service, Contact Ika 012-2604959

Sunday, June 22, 2014

Birthday Hubby

Last week birthday hubby... tak special mana pun celebrate.. nak ajak makan luar, beliau balik lambat pulak... so, just prepare two special dishes je...
Nak beli hadiah pun tak dan.. sbb kalau keluar ke mana2 nak kena bawa dia.. kat sini tak taulaa..kite tak berani sebarangan keluar...lain laa kat KL kan..ronda jalan TAR sorg2 pun kite berani..kui3
Kite buat pulut kuning n kari ayam je.. then sedekah kat jiran n keluarga ipar... utk kek pulak just buat chocolate mud cake..letak ice cream vanilla nampak special sikit...hehehe.. tp kek tu kite tak sedekah la sbb buat satu mangkuk je..hahaha... adunan agak2 guna calculation nisbah...nasib baik jadi..heee...

No comments:

Jika ada sebarang masalah, boleh hubungi ZULAIKHA 012-2604959

Borang Tempahan Produk

Name:
Email Address:
No. Telefon / Contact No.
Alamat / Address
Nama Produk dan Kuantiti / List of product and quantity
Kaedah Pembayaran / Method of Payment

1. Harga produk tidak termasuk kos pos.Harga pos bergantung pada berat produk.

2. Penghantaran akan dibuat sehari selepas tarikh pembayaran.

3. Maklumat cara pembayaran akan diberi melalui emel selepas borang tempahan ini dihantar.

4. UNTUK MEMUDAHKAN LAGI URUSAN JUAL BELI, SILA ADD SAYA DI FACEBOOK.. pekantp at gmail dot com atau hubungi 012-2604959

 


This contact form was created by Freedback.