For Makeup Service, Contact Ika 012-2604959

Monday, April 14, 2014

Tema Colour Wedding ku

Hehe.. dah janji lepas majlis sy akan reveal satu per satu...

So mana2 majlis perkahwinan permulaan preparation akan dimulai dgn perbincangan warna tema...

Maka, Warna tema sy ialah Royal Yellow n Royal Blue...

Pemilihan warna dibuat oleh mama.. sy pun terus setuju sbb kombinasi warna ni mmg sgt cantik (bg sy laa)...hehe

Takde masalah berkaitan warna... mujur mama dan sy mempunyai citarasa yg sama... ahaks!!

No comments:

Jika ada sebarang masalah, boleh hubungi ZULAIKHA 012-2604959

Borang Tempahan Produk

Name:
Email Address:
No. Telefon / Contact No.
Alamat / Address
Nama Produk dan Kuantiti / List of product and quantity
Kaedah Pembayaran / Method of Payment

1. Harga produk tidak termasuk kos pos.Harga pos bergantung pada berat produk.

2. Penghantaran akan dibuat sehari selepas tarikh pembayaran.

3. Maklumat cara pembayaran akan diberi melalui emel selepas borang tempahan ini dihantar.

4. UNTUK MEMUDAHKAN LAGI URUSAN JUAL BELI, SILA ADD SAYA DI FACEBOOK.. pekantp at gmail dot com atau hubungi 012-2604959

 


This contact form was created by Freedback.