For Makeup Service, Contact Ika 012-2604959

Friday, April 11, 2014

Lata Jarum, Ulu Dong, Raub, Pahang

First time dgr tempat nama Ulu Dong... kawasannya adalah di daerah Raub, Pahang... tau pun sebab sepupu kahwin dgn org Ulu Dong (suami beliau)...
Sy dan en suami ke sini atas jemputan sepupu... dia kata nak sponsor chalet... so kami pun on je... hehe... kira honeymoon laa kan...hehe
Dekat ulu dong, ada jeram.. namanya Lata Jarum.. tempat ni so virgin... tak ramai org...org2 kampung je yg dtg... kalau ada pun org luar, time cuti sekolah je...
Dari KL ke Ulu Dong dalam 2 jam je... exit Bentong, then ikut jalan ke bandar Raub..dah sampai Bandar Raub, ikut signboard ke Kuala Lipis... jangan terlajak ke Kuala Lipis pulak... on the way tu ada signboard ke Ulu Dong... senang jee..hehe
Air mmg sejuk.. menggigil.. lagi2 kalau mandi pd waktu pagi... perghhh... air ni puncanya air mata air dari atas bukit...bukan air tadahan hujan..thats y suhu dia rendah dan agak jernih...
Kata suami sepupu, dulu lagi sejuk... kalau amek botol Coke dan rendam, 5 minit je air Coke tu dah sejuk..perghh..mcmtu sekali...
Kalau ada kesempatan, bawala anak2 atau family... ada chalet..RM50 je sehari..sgt sesuai buat family day...


1 comment:

FARAH deeb said...

Boleh tau tak nama chalet itu ngee..

Jika ada sebarang masalah, boleh hubungi ZULAIKHA 012-2604959

Borang Tempahan Produk

Name:
Email Address:
No. Telefon / Contact No.
Alamat / Address
Nama Produk dan Kuantiti / List of product and quantity
Kaedah Pembayaran / Method of Payment

1. Harga produk tidak termasuk kos pos.Harga pos bergantung pada berat produk.

2. Penghantaran akan dibuat sehari selepas tarikh pembayaran.

3. Maklumat cara pembayaran akan diberi melalui emel selepas borang tempahan ini dihantar.

4. UNTUK MEMUDAHKAN LAGI URUSAN JUAL BELI, SILA ADD SAYA DI FACEBOOK.. pekantp at gmail dot com atau hubungi 012-2604959

 


This contact form was created by Freedback.