For Makeup Service, Contact Ika 012-2604959

Friday, February 14, 2014

Bekalan Atkins

Kalau rajin, sy akan siapkan bekalan malam sebelum ke tempat kerja...

Mcm salad tu boleh siap2 basuh.. esok tinggal mencelur je utk brokolli.. brokolli x sedap makan mentah...

Utk meatballs, sy beli daging cincang.. basuh n buat bebola.. lepas tu terus frozen kan balik..boleh buat utk stok seminggu (ikut kuantiti daging cincang yg dibeli)..

So senang..tinggal goreng je.. tak semestinya goreng sebenarnya.. 1 biji bebola tu boleh rebus buat sup atau goreng dgn olive oil secara hancur n masukkan dalam salad ataupun telur.. hehe

Sekian shj tips utk harini.. atkins sebenarnya senang n jimat kalau kite perhatikan betul2... hehe

No comments:

Jika ada sebarang masalah, boleh hubungi ZULAIKHA 012-2604959

Borang Tempahan Produk

Name:
Email Address:
No. Telefon / Contact No.
Alamat / Address
Nama Produk dan Kuantiti / List of product and quantity
Kaedah Pembayaran / Method of Payment

1. Harga produk tidak termasuk kos pos.Harga pos bergantung pada berat produk.

2. Penghantaran akan dibuat sehari selepas tarikh pembayaran.

3. Maklumat cara pembayaran akan diberi melalui emel selepas borang tempahan ini dihantar.

4. UNTUK MEMUDAHKAN LAGI URUSAN JUAL BELI, SILA ADD SAYA DI FACEBOOK.. pekantp at gmail dot com atau hubungi 012-2604959

 


This contact form was created by Freedback.