For Makeup Service, Contact Ika 012-2604959

Tuesday, July 2, 2013

Pening dgn Wedding Checklist

Alhamdulillah, tarikh pernikahan dan walimah sudah ditetapkan oleh kedua org tua kami... insyaallah kami akan bernikah pada 22 Mac 2014 dan walimah pula pd keesokan hari 23 Mac 2014....

Tolak bulan puasa dan bulan raya, maka tgal lebih kurang 6 bulan sebelum majlis...

Makanya mama suruh buat checklist utk buat persiapan kelak...

Mula2 cuba buat sendiri.. tp rase mcm byk tak cukup n tak ingat.. then kite google, curi org lain punye checklist... hahahaha...

Bile dah habis jot down n buat kira2, maka termenung skjp sambil lihat angka TOTAL COST... kalau tak ikut adat, maka kos rm5k pun dah cukup kan utk kawen.. huhuhuhu....

Xpelaa.. redha n pasrah.. mgkin ujian sebelum kawen..huuuuu

2 comments:

miazara ina said...

teringat masa akak nak kawin..sibuk buat wedding checklist ika..boleh rujuk mana2x blog yg rajin wat entry persiapan..ia akan bantu ika.

budget?ikut kemampuan..yg leh jimat..jimatkan..

miazara ina said...

teringat zmn ms nak kawin..checklist mmg penting..mujuq ada sepupu byk bantu.

budget?ikut kemampuan.amik yg epnting saja..jimatkan keadaan..

Jika ada sebarang masalah, boleh hubungi ZULAIKHA 012-2604959

Borang Tempahan Produk

Name:
Email Address:
No. Telefon / Contact No.
Alamat / Address
Nama Produk dan Kuantiti / List of product and quantity
Kaedah Pembayaran / Method of Payment

1. Harga produk tidak termasuk kos pos.Harga pos bergantung pada berat produk.

2. Penghantaran akan dibuat sehari selepas tarikh pembayaran.

3. Maklumat cara pembayaran akan diberi melalui emel selepas borang tempahan ini dihantar.

4. UNTUK MEMUDAHKAN LAGI URUSAN JUAL BELI, SILA ADD SAYA DI FACEBOOK.. pekantp at gmail dot com atau hubungi 012-2604959

 


This contact form was created by Freedback.