For Makeup Service, Contact Ika 012-2604959

Monday, July 8, 2013

Makeup untuk Majalah Masakan pulakkk...


Gambar di atas bersama wartawan/jurusolek Azim Jaafar...dan dibawah bersama Encik Anwar Razali, Ketua Editor Majalah Stailista Gerbang Perkahwinan... Lipstik 3 warna hadiah dari Azim..hehe!


alhamdulillah, sejak masuk majalah Ratna dan Stailista haritu, client yg perlukan khidmat makeup saya mula mencari saya...
sebelum ni, setakat sedara-mara dan rakan2 yg menggunakan khidmat saya... kiranye, saham dah naik sikit laa kan... hahaha... alhamdulillah syukur sgt....

so.. sekarang sy betul2 cara ruang dan peluang untuk meluaskan sayap perniagaan...

Terima kasih tak terhingga pada wartawan Stailista, Azim Jaafar yg beri sy peluang....

Minggu lepas hari Khamis, sy diberi peluang sekali lagi untuk menata rias pengantin Stailista... Kemudian, pada hari Sabtu lepas, sy menata rias warga editorial majalah AROMA (majalah masakan)... Mereka adakan photoshoot raya... selepas shoot, siap ada jamuan lagi... tapi tak sempat nak makan, sebab lepas makeup rush balik kampung ade tahlil....

Terima kasih buat ketua editor majalah AROMA, Kak Siti...

Lepas ni harap sgt dapat peluang makeup artist.. ahaks!!


Warga editorial, Azim dan Kak Siti (tudung purple)

No comments:

Jika ada sebarang masalah, boleh hubungi ZULAIKHA 012-2604959

Borang Tempahan Produk

Name:
Email Address:
No. Telefon / Contact No.
Alamat / Address
Nama Produk dan Kuantiti / List of product and quantity
Kaedah Pembayaran / Method of Payment

1. Harga produk tidak termasuk kos pos.Harga pos bergantung pada berat produk.

2. Penghantaran akan dibuat sehari selepas tarikh pembayaran.

3. Maklumat cara pembayaran akan diberi melalui emel selepas borang tempahan ini dihantar.

4. UNTUK MEMUDAHKAN LAGI URUSAN JUAL BELI, SILA ADD SAYA DI FACEBOOK.. pekantp at gmail dot com atau hubungi 012-2604959

 


This contact form was created by Freedback.