For Makeup Service, Contact Ika 012-2604959

Monday, July 1, 2013

Part timer AIDAFARRELL COLLECTIONS

For several days kak aida (owner butik AIDAFARRELL Collections) minta tolong jaga kan butik dia.. staff dia cuti convo so kite pun tolong... hehehe
Bosan2 ni kite buat some review on butik kak aida ok...

Well... hmmm...

AIDAFARRELL Collections.. kebykan koleksi nya ialah shawl... bukan shawl yg biasa tapi ade mcm2 jenis... half moon, two tone, polka dot... mmg colour blocking sgt..... then ade juga hoodie... senang nak pakai... just sarung n pin kat bahu...

Modern outfit ade juga.. dress, blouse, fish tail, long skirt, palazo dan sebagainya.. kalau nak custom made saiz pun boleh.... material dia not bad..pakai kain chiffon and jersey u ol boleh pilih...

The best part is, inner neck AIDAFARRELL... sgt kemas.. kite pun ade borong beberapa helai.. hehe.. colour very limited...kalau ade keluar colour yg rare kene beli cepat2... hehehe.. tak panas and yg bestnye senang bentuk...

The price is affordable and setanding laa dgn kualiti n material nye..dont worry...
Kalau nak visit or shopping raya, boleh laa dtg kat The Strand Kota Damansara...

Alamat;
51-1 (1st floor), Jln PJU5/21, The Strand, Kota Damansara, PJ, Selangor
Atau boleh contact kite kalau sesat..hehe..
Ika - 0122604959



2 comments:

Kay said...

salam... inner neck tu macam tutup dada je... menarik!

ada FB tak ?

Ika Zulaikha said...

ade dear... search je kat fb: aidafarrell

Jika ada sebarang masalah, boleh hubungi ZULAIKHA 012-2604959

Borang Tempahan Produk

Name:
Email Address:
No. Telefon / Contact No.
Alamat / Address
Nama Produk dan Kuantiti / List of product and quantity
Kaedah Pembayaran / Method of Payment

1. Harga produk tidak termasuk kos pos.Harga pos bergantung pada berat produk.

2. Penghantaran akan dibuat sehari selepas tarikh pembayaran.

3. Maklumat cara pembayaran akan diberi melalui emel selepas borang tempahan ini dihantar.

4. UNTUK MEMUDAHKAN LAGI URUSAN JUAL BELI, SILA ADD SAYA DI FACEBOOK.. pekantp at gmail dot com atau hubungi 012-2604959

 


This contact form was created by Freedback.