For Makeup Service, Contact Ika 012-2604959

Tuesday, February 5, 2013

Rancangan Diet 2013 : Atkins Diet


harini dah masuk bulan Februari... cepat betul masa berlalu...

jadi seperti biasa azam tahun baru adalah sameeee jee tiap2 tahun.... mungkin perancangan atau cara diet itu berbeza....

untuk tahun 2013, perancangan diet adalah untuk mula balik ATKINS DIET yg kesannye mmg ternyata sgt berkesan dan menjimatkan kerana tidak perlu sebarang ubat2an dan tidak perlu bersenam (maksudnye, kalau tak senam pun, berat tetap turun..kalau senam, lagi laaa berduyun2 lemak cair).....

TETAPI....

untuk mula ATKINS ni, haruslah kuat semangat, disiplin dan rajin memasak... hahaha... kenapa rajin memasak??? yelaaaaa, kalau beli kat luar, kite tak boleh elak karbo... takkan nak kuis2 makanan tu??? pastu, takkan nak beli lauk je... mesti makcik jual nasi pandang2 jeling2.... budget nak diet, tapi badan mcm tong drum!!! mungkin itu lah pemikiran makcik tu.. wakakaka... nak selamat, masak jelaa sendiri... kikiki....

kemudian, atkins ni, mula2 tuuu iaitu 1-2 minggu kene tahan laa sakit keletihan yg luar biasa... tapi lepastu, dah ok.... 

sy bercakap atas pengalaman... penah buat atkins berbulan2.... tapi kemudian, jatuh kerana tak tahan dugaan.... setelah sekian lama, baru nak bangun buat balik!

kali ni, tak nak janji apa2... kite tengok jee kesannye ok...

2 comments:

Elyzahh said...

Hi ika,

Ok ke diet ni? sya pun nak kuruskan badan juga tp sampai skg x start lg. Bila baca blog ika, rasa mcm nak start tp xtau camna. Jom kita sama2 kuruskan badan... :-)

MiSS Chantek said...

Hai. saya dah start jugak. jom la jenguk blog sy. dalam 3 minggu turun 5kg. syukur :)

Jika ada sebarang masalah, boleh hubungi ZULAIKHA 012-2604959

Borang Tempahan Produk

Name:
Email Address:
No. Telefon / Contact No.
Alamat / Address
Nama Produk dan Kuantiti / List of product and quantity
Kaedah Pembayaran / Method of Payment

1. Harga produk tidak termasuk kos pos.Harga pos bergantung pada berat produk.

2. Penghantaran akan dibuat sehari selepas tarikh pembayaran.

3. Maklumat cara pembayaran akan diberi melalui emel selepas borang tempahan ini dihantar.

4. UNTUK MEMUDAHKAN LAGI URUSAN JUAL BELI, SILA ADD SAYA DI FACEBOOK.. pekantp at gmail dot com atau hubungi 012-2604959

 


This contact form was created by Freedback.