For Makeup Service, Contact Ika 012-2604959

Sunday, January 27, 2013

Perencah Tom Yam cap Mak Nyonya....Sedap!!


musim2 hujan ni, tekak teringin nak menghirup tomyam...
nak kuar gi makan kat gerai, maleh pulok.... ujan2 ini.. dgn basah kuyup, guruh berdentam-dentum, aihhh tak kuasa ehhhh.....

hujung minggu alang2 dah ke Tesco, jadi ku rembat perencah tom yam jenama Mak Nyonya ni....

perghhhh... perencah ni mmg best... rase mcm makan tomyam kat kedai siam je... pekat..likat...cukup rase..

tapi yg tak bestnyee.... godek2 peti ais... tgk2 ade udang jeee... hmm, tak bestnyeee... dah berangan nak buat tomyam campur.. nak letak ayam, daging, sotong, udang.... hmmmm... mimpi jelaaa...

so, letak udang n cendawan butang je... pastu nak bg kawww, sy tambah lagi cili padi 5 biji.. pastu tumbuk serai sikit... dan akhir sekali yg paling buat tomyam ni berlemak-lemaksss, lepas tomyam dah reneh je, tutup api, then masukkan sikit susu sejat ideal.....

perghhh marveless beb....

ni laa peket perencah tomyam mak nyonya.... meletups u ols!

kosong jee tomyam nye.. takde isi pun... makan dgn nasi n keropok belinjau... fuhhh..(sambil lap2 peluh!)

No comments:

Jika ada sebarang masalah, boleh hubungi ZULAIKHA 012-2604959

Borang Tempahan Produk

Name:
Email Address:
No. Telefon / Contact No.
Alamat / Address
Nama Produk dan Kuantiti / List of product and quantity
Kaedah Pembayaran / Method of Payment

1. Harga produk tidak termasuk kos pos.Harga pos bergantung pada berat produk.

2. Penghantaran akan dibuat sehari selepas tarikh pembayaran.

3. Maklumat cara pembayaran akan diberi melalui emel selepas borang tempahan ini dihantar.

4. UNTUK MEMUDAHKAN LAGI URUSAN JUAL BELI, SILA ADD SAYA DI FACEBOOK.. pekantp at gmail dot com atau hubungi 012-2604959

 


This contact form was created by Freedback.