For Makeup Service, Contact Ika 012-2604959

Friday, January 25, 2013

Setia City Mall

first time pegi mall ni... mall baru bukak...
tp tak tahu la pulak dia bukak bile...
mall ni ala2 pavillion kedai2 dia... byk branded shop...
kat luar mall pula ada padang besar dan tasik... kat situ boleh nampak family2 yg tgh berpiknik...
malam pulak ade air terjun berlampu... ralit je tgk.. hehe..
ape2 pun, menarik jugak tempat ni... ramai family... tak mcm midvalley n klcc... ramai manusia pelik n foreigners... tapi kat Setia City Mall ni tak jumpe pun warga asing... so, sangat lah tenang disini...

Air terjun berlampu di malam hari... Cantik kan??
Macam2 bentuk dan gaya... best...



No comments:

Jika ada sebarang masalah, boleh hubungi ZULAIKHA 012-2604959

Borang Tempahan Produk

Name:
Email Address:
No. Telefon / Contact No.
Alamat / Address
Nama Produk dan Kuantiti / List of product and quantity
Kaedah Pembayaran / Method of Payment

1. Harga produk tidak termasuk kos pos.Harga pos bergantung pada berat produk.

2. Penghantaran akan dibuat sehari selepas tarikh pembayaran.

3. Maklumat cara pembayaran akan diberi melalui emel selepas borang tempahan ini dihantar.

4. UNTUK MEMUDAHKAN LAGI URUSAN JUAL BELI, SILA ADD SAYA DI FACEBOOK.. pekantp at gmail dot com atau hubungi 012-2604959

 


This contact form was created by Freedback.