For Makeup Service, Contact Ika 012-2604959

Tuesday, January 22, 2013

Hidangan terbaik di kala musim hujan...

musim hujan skrg ni masih berjalan...
asal petang jeee hujan... bawak ler sampai ke malam...
pagi ke tghari panas berdengkang....
ape2pun, alhamdulillah diberi nikmat hidup yg terbaik....
hmmmm.. saje nak cerita...
musim2 hujan mcmni, sy suke sgt makan nasi panas bersama dgn chilli tuna ayam brand.... sedappp sgt2....
kepedasan chilli tuna tuu perghhhhh menyengat...
sape yg tak makan pedas tu, tak digalakkan utk makan... kalau nak cuba sesuap tu boleh laaa... hehe
al kisahnye hidangan ni sy belajar dgn ayah sewaktu melancong ke Paris dulu...
ke sane, ade la bw bekalan makanan dlm tin... musim sejuk pulak tu.. bile pekene nasi n chilli tuna ayam brand, aduhai... nikmat sungguh...
waktu tu nak tambah tak dapat sbb stok mknan limited...
so.. bile balik Malaysia dah jd rutin pulak... bile rase sejuk je, mengidam nak makan... hehehe...
tp mmg best laaa... cuba laa.. syaratnye kene makan dgn nasi panas ok!!

No comments:

Jika ada sebarang masalah, boleh hubungi ZULAIKHA 012-2604959

Borang Tempahan Produk

Name:
Email Address:
No. Telefon / Contact No.
Alamat / Address
Nama Produk dan Kuantiti / List of product and quantity
Kaedah Pembayaran / Method of Payment

1. Harga produk tidak termasuk kos pos.Harga pos bergantung pada berat produk.

2. Penghantaran akan dibuat sehari selepas tarikh pembayaran.

3. Maklumat cara pembayaran akan diberi melalui emel selepas borang tempahan ini dihantar.

4. UNTUK MEMUDAHKAN LAGI URUSAN JUAL BELI, SILA ADD SAYA DI FACEBOOK.. pekantp at gmail dot com atau hubungi 012-2604959

 


This contact form was created by Freedback.