For Makeup Service, Contact Ika 012-2604959

Tuesday, December 4, 2012

Status Acai Berry

Ada sesiapa pernah cuba acai berry? saya agak confuse laa..produk ni masuk paper kena rampas, even dah kena ban.. tapi kenapa orang masih jual ye? ade yg kate yg kena rampas tu tiruan, yg asli punye takde masalah... tidak dinafikan, sy pun penah letak iklan acai berry kat blog ni...tp selepas one of the blogger bg link berkenaan bahayanya produk ni, sy terus remove.... sy penah try makan sebotol... effect tahan lapar mmg betul2 kuat...tp effect mcm pening/sesak nafas takde pulak rase... korg ade info tak berkenaan dgn status acai berry ni?

1 comment:

La dOLcE mEa_nAtt said...

hi dear..i penah consume acai...memg bleh loss weight gile2 r...lebih kurang drpd 86-79 byk jugak kan??
tapi i dh stop ms bln puasa sbb nk kena consume waktu mlm berbeza dr biasanya..bila mkn mlm masa nk tdo ade gangguan ...susah nk tido sgt2...so start dr tu sy stop...tp berat menten je...tp bila almost 3 month centu kan badan naik seperti biasa sbb x control so sepatutnya i have to start it again....

Jika ada sebarang masalah, boleh hubungi ZULAIKHA 012-2604959

Borang Tempahan Produk

Name:
Email Address:
No. Telefon / Contact No.
Alamat / Address
Nama Produk dan Kuantiti / List of product and quantity
Kaedah Pembayaran / Method of Payment

1. Harga produk tidak termasuk kos pos.Harga pos bergantung pada berat produk.

2. Penghantaran akan dibuat sehari selepas tarikh pembayaran.

3. Maklumat cara pembayaran akan diberi melalui emel selepas borang tempahan ini dihantar.

4. UNTUK MEMUDAHKAN LAGI URUSAN JUAL BELI, SILA ADD SAYA DI FACEBOOK.. pekantp at gmail dot com atau hubungi 012-2604959

 


This contact form was created by Freedback.