For Makeup Service, Contact Ika 012-2604959

Monday, November 12, 2012

Produk Pelangsing Popular


Hmm..perasan tak jusmet macam dah senyap skrg ni? ada lg ke produk tu? pelik sgt...sbb dah totally senyap....

Skrg produk yg femes and baru Alphalipid... Ada sesiapa dah cuba? Ok ke?

Lepas pekene herbalife, kite dah tak brani nak amek apa2 produk2 tenusu/soya ni..takut tak termasuk dek tekak...bazir je...

Kemudian ada produk Felina inchloss (betul ke eja?)... krim panas mcm pati herba halia... tp produk ni wangi.. Ada yg penah cuba ke?

well, skrg ni aktiviti gym adalah sgt tidak berkesempatan....takde mase langsung...huhu... yg ada cuma hari2 jalan kaki ke stesen lrt...kemudian, dr lrt ke tempat keje....  ade laa jugak turun sikit wlaupun tak byk...hurrrmmm....

2 comments:

gebu's fairy tales said...

akak pernah la makan SD tp yg lama..mmg turun and lost inches , produk yg bagus tp tak tahan kena cut carbo laaa..dugaan sgt kuat so akak stop..kalau jenis kuat iman, produk ni recomanded!

Miz Rinie Yunus said...

JM5 still ada g..but now dh byk persaingan kan...alphalipid la..herbalife la....actually i tgh try product Herbalife rite now...tp bila dgn cerita org yg jual herbalife kat i ni,i terus mcm hilang minat coz she said after berat dh turun,we still kena diet yg ketat gak coz berat akan naik cepat,n if silap jadual makan,berat akan naik mencanak2...adehh...tp,pengalaman saya dgn JM5,even saya dh lama stop,tp berat saya tak pernah naik plak ke berat saya yg asal before minum JM5 tu...NI saja gatal tgn nak cuba herbalife...but,yg leceh shake tu akan berketul2 if tak guna blend..huhuhuh..rasanya dh habis ni,tak nak ambik dh la...lgpun mahal sgt banding JM5..huhuhuhu..

Jika ada sebarang masalah, boleh hubungi ZULAIKHA 012-2604959

Borang Tempahan Produk

Name:
Email Address:
No. Telefon / Contact No.
Alamat / Address
Nama Produk dan Kuantiti / List of product and quantity
Kaedah Pembayaran / Method of Payment

1. Harga produk tidak termasuk kos pos.Harga pos bergantung pada berat produk.

2. Penghantaran akan dibuat sehari selepas tarikh pembayaran.

3. Maklumat cara pembayaran akan diberi melalui emel selepas borang tempahan ini dihantar.

4. UNTUK MEMUDAHKAN LAGI URUSAN JUAL BELI, SILA ADD SAYA DI FACEBOOK.. pekantp at gmail dot com atau hubungi 012-2604959

 


This contact form was created by Freedback.