For Makeup Service, Contact Ika 012-2604959

Monday, November 5, 2012

Kembali membloging...

Salam semua... hehe... Pelik dgn title di atas? jgn pelik.. hahaha... bosan pulak hari2 cerita pasal diet..ingat after this nak convert balik blog ni jadi diari..mcm zaman dolu2.... but still, tujuan hidup tetap sama...dari dulu, kini dan sampai kurus....hahaha :P

alhamdulillah, skrg ni dah jadi tunangan org... ade jugak org yg nak kite kan...sob3.. dulu tak habis2 dgn tanggapan saya gemuk, mesti saya tak kawen sbb takde org suka sy sebab saya tak cantik.... kaaannnn..... huhu..jodoh tu kuasa ALLAH u ols :)

Encik Tunangan pernah berkata : Ada je lelaki suka perempuan comel.. Saya tak kesah pun, janji ada keyakinan diri and selalu happy go lucky.....

 mmg tidak dinafikan, bile encik tunangan berkata seperti di atas, maka fokus untuk menguruskan diri telah lari...impian masih ada kononnye nak jadi cantik utk org tersayang walaupun org itu tidak peduli, namun kemalasan melanda dek tiada tekanan yg dikenakan... (ehhh....korg paham ke? hahahaha)


okies... mari tgk my latest picture.....

 
Mula2 dah happy dah... Ada handbouquet...Kenapa?Sebab boleh tutup perut!!! hahaha...

Beberapa minit kemudian, handbouquet telah dirampas keluar!maka, perut pun tak leh sorok! tensennn!

Insyaallah nikah tahun depan... Encik tunangan tak sound apa2... Tapi ayah sendiri yg sound....

Ayah : KAU ADA MASA SETAHUN UNTUK KURUS!

Adoihhh... sentap!

5 comments:

ibh_sue said...

Tahniah dear...Hehehehe..Tak pa..saund ayah ika tu disambut dgn positive. Ingat matlamat satu ja..Mau sihat..Ya kan...Kurus tu dah bonus... :D

mia-ina said...

tahniah...dh lama tunggu diari ika...:-)

~H @ N i ~ said...

Tahniah bride to be. cantik dress & make up.

Takpe insyallah boleh punya. kalau x kurus pun ada shape ok jugak. nampak badan kemas. kita dulu pun mcm ika. langsung x confident. ;)

sarahhernyzar said...

tahniah dear... selamat membuat persiapan perkahwinan :)

Farah Sha Hanna said...

Tahniah sebab tu jangan pandang hina pada org gemuk Allah pon dah tetapkan jodoh buat orang gemuk :)

Jika ada sebarang masalah, boleh hubungi ZULAIKHA 012-2604959

Borang Tempahan Produk

Name:
Email Address:
No. Telefon / Contact No.
Alamat / Address
Nama Produk dan Kuantiti / List of product and quantity
Kaedah Pembayaran / Method of Payment

1. Harga produk tidak termasuk kos pos.Harga pos bergantung pada berat produk.

2. Penghantaran akan dibuat sehari selepas tarikh pembayaran.

3. Maklumat cara pembayaran akan diberi melalui emel selepas borang tempahan ini dihantar.

4. UNTUK MEMUDAHKAN LAGI URUSAN JUAL BELI, SILA ADD SAYA DI FACEBOOK.. pekantp at gmail dot com atau hubungi 012-2604959

 


This contact form was created by Freedback.