For Makeup Service, Contact Ika 012-2604959

Tuesday, December 25, 2012

SHAPE PLUS... OK KE TAK??


Cuti2 ni... tak tau laa nak buat ape... keluar pun malas...konfem2 jemmm... hujan lak tuu...lagi laa malas mahu bersiar2...

duduk2 dalam bilik seperti biasa laptop peneman setia..hehe

dari dulu sebenarnya dah sedar, cuma harini je berkesempatan buat research... berkenaan produk SHAPE PLUS....



kalau tengok di fb, banyak betul testi... tak kurang je org2 yg komen2 dan like2... ade laa anggaran 400-500 komen...kencanggg betul...

biasalah kite yg lemah ni, kalau tgk kencang mcm ni, perasaan curious mula timbul...dan yg dasyatnye ialah perasaan utk mencuba.... lagi bestnye ada offer beli 2 kotak dapat free 1 kotak....

ade tak sesiapa penah try??? sy tanye di fb, cuma sorg je yg menjawab... tp bile bace komen tersebut, rasa mcm bahaya laa pulak sbb smpai putus terus nafsu makan....

klik image untuk besarkan


ade sesiapa nak komen?? pernah dgr atau rasa atau alaminya??


7 comments:

amaniammar said...

salam sis iqha..(exactly similar dgn nama ank dara sya..Zulaiqha Amani)
cam pengalaman sy mengambil produk perlangsingan ni sebenarnya mengikut keadaan metabolisma badan individu..
cam badan sya semua jenis produk dari terkenal ke underdog pn sy dah amk..
cm AcaiBerryplus hampir terjerumus untuk beli
hanya satu produk je yg pernah saya ambil
dan result ok..sy trun 13kg..(tp ye r eksen stop pemakanan x jg...jump balik hampir ke berat asal..) tp x drastically naik terus..sikit2 naik..
pe pn pn pengambilan produk kna disusuli diet pemakanan seimbang n senaman yg teratur..
I'Allah berat akan turun dengan jayanya n selamat..
saya pn ingat ingin kembali perbaiki berat badan yg naik ni..hihihihi

Anonymous said...

hi zulaikha..sy sedang mencuba dalam seminggu tu turun satu kg..now nk tunggu sebulan.so far sy sgt satisfied sbb ingredient die semua tak harmful..mcm mana sy tau? sbb sy bekerja dgn product kesihatan alternative selama 2 tahun..cuma pls minum air bnyk sgt2 dlm 3-4 liter.i'Allah ok..bila bdn ringan kita pun jd ringan nk workout.cubalah sy mmg dah mangli dgn semua produk tp sy rasa sy recommend produk ni..atau awk nak tunggu sampai sy habis sebulan sy bleh feedback balik..apa apa pun..ini hanya pendapat sbg pengguna.

Anonymous said...

berhati2.. sekarang nie banyak sangat produk shape plus tiruan dipasaran.. even company ssr juga telah mengeluarkan statemnt dan iklan di fb dan juga suratkhabar yg mengatakan mereka tidak pernah membekalkan dimana2 toko2 jamu dan pemborong yg besar2.. kalau salah beli mmg effect dia berbeza dengan yg original.. so far yg amik sp original tidak pernah teruk effect seperti komen diatas.. so far semua sihat dan bertenaga.. nk buat kerja pun tak de masalah badan rasa ringan minda rasa cergas dan diri rasa lebih bertenaga.. sy kuatiri org yg komen tu telah mengambil shape plus tiruan.. nk jimat punya pasal dah pie beli produk tiruan.. kalau kat kedai jamu mmg depa kata original..tapi ce mintak resit adakah depa beli ngan secret solution resources? ssr tak silap sy hanya membekalkan produk shape plus ini kepada agen2 berdaftar shj boleh cek di www.evesecret.net/senarai-agen-berdaftar/

company juga ada fanpage sendiri iaitu www.facebook.com/SecretSolutionResources

jadi hati2 yer.. sy sendiri dah lama ngan sp nie dan alhamdulillah really effective cuma pastikan minum air kosong 4liter keatas tuk kesan yg cepat dan hebat

Anonymous said...

Mcm mne nk jadi member sp?

Anonymous said...

Salam
Sy br Cuba Sh plus , br 4 hr, makin selera mkn adalh, tp bdn rasa sihat je nk buat keja rmh,
Bila timbg berat makin naik adalh

norazila sham said...

Assalamualaikum....

saya dh cuba selama seminggu... berat turun 2 kg. makan macam biasa. tp xdelah sebanyak biasa. secara semulajadi kita akan kurang selera makan. tekak pun haus je... cubalah. tgk pada penerimaan badan kita. ada yg cepat turun ada yg lambat.

Anonymous said...

Salam,
Saya baru 2 minggu guna shapeplus+eve fiber sebab tertarik dgn promo kt fb. Benci sebab badan naik sgt. Xpernah timbang berat badan since consume SP tp member2 office ramai tegur badan dah susut.selera mkn x pernah stoplaa. Ari2 amek nasik.mlm pun mkn. Amek shapeplus nie pun on off on off je.ade mood je amek.xde mood x amek. Air jgn ckp la. Xpernah cukup minum 3 liter. Lepas kwn2 tgur barula percaya SP nie ok.baru la semangat nak follow sket. Sebenarnya terpulang pada diri sendiri..Saya pun amek for about 7 month to think before decided to buy this product sebb x percaya.result - ok.:)

Jika ada sebarang masalah, boleh hubungi ZULAIKHA 012-2604959

Borang Tempahan Produk

Name:
Email Address:
No. Telefon / Contact No.
Alamat / Address
Nama Produk dan Kuantiti / List of product and quantity
Kaedah Pembayaran / Method of Payment

1. Harga produk tidak termasuk kos pos.Harga pos bergantung pada berat produk.

2. Penghantaran akan dibuat sehari selepas tarikh pembayaran.

3. Maklumat cara pembayaran akan diberi melalui emel selepas borang tempahan ini dihantar.

4. UNTUK MEMUDAHKAN LAGI URUSAN JUAL BELI, SILA ADD SAYA DI FACEBOOK..zukawaii at gmail dot com atau hubungi 012-2604959

 


This contact form was created by Freedback.