For Makeup Service, Contact Ika 012-2604959

Thursday, December 27, 2012

Idea Baju Nikah

di mase lapang, sajee je search idea design baju yg sesuai untuk nikah... kalau boleh beadings and detailing dia nak mcm ala2 baju Irma Hasni... hahaha....

dari segi design baju nak ala2 princess tapi tak nak sarat sgt atau kain meleret2..

french lace pun nak kene ade jugak...

sedang2 view fb, terlihat design dress pd salah satu butik... tak ingat pulak butik mane...main save je gambar....

rase suka jugak laa  dgn design macam ini.... cuma tukar warna putih je...








tgh dok telek2 gambar baju org kawen/nikah, sambil2 verangan (hahaha, tak tahan!!), tetiba nampak gambar ini...

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.



adoihhh..geramnyeeeee!!! inilah design yg ku dok verangan tadi okeh!!

meh tgk dr butik mane........


Hahahahaha... lol...
 

No comments:

Jika ada sebarang masalah, boleh hubungi ZULAIKHA 012-2604959

Borang Tempahan Produk

Name:
Email Address:
No. Telefon / Contact No.
Alamat / Address
Nama Produk dan Kuantiti / List of product and quantity
Kaedah Pembayaran / Method of Payment

1. Harga produk tidak termasuk kos pos.Harga pos bergantung pada berat produk.

2. Penghantaran akan dibuat sehari selepas tarikh pembayaran.

3. Maklumat cara pembayaran akan diberi melalui emel selepas borang tempahan ini dihantar.

4. UNTUK MEMUDAHKAN LAGI URUSAN JUAL BELI, SILA ADD SAYA DI FACEBOOK.. pekantp at gmail dot com atau hubungi 012-2604959

 


This contact form was created by Freedback.