For Makeup Service, Contact Ika 012-2604959

Wednesday, December 30, 2009

Shazwani

salam..sy pon nk join jgak bole..dh jadi follower dah.okeh.sy cube yer.heheh :)

1. Bagaimana saya berusaha untuk kurus?
emm..saye berusaha nak kurus dengan cara yang pertama mengambil 2 orang contoh blogger yang menjadi sumber inspirasi saye iaitu Kak.Ika dan Cik Akak Manis Einz.hehe.mereka sebagai pembakar semangat saya.penting! haha. ok yang kedua saye tak makan nasi 3 bulan.saye cume ambil roti wholegrain dan biskut serta sayur-sayuran yang err..sbnrnye tak suke.tapi amik jgak! saye kawal semua pemakanan saye,tapi sy tak penah kebulur..mane leh tak makan langsung kan?.setiap pagi dan ptg saye akan eksesais yang biase2 je.pagi pegi taman rekreasi..berjalan2 keliling ptg naik mini stapper.emm.sy tak ambil sebarang pil2 kurus.walaupun penah terjebak tapi saye dah elakkan selepas saye betul2 nekad nak kurus dengan cara yang elok.hehe.ok tu je kot.

2. Apakah perkara pertama yang akan saya lakukan setelah impian mencapai berat ideal tercapai?

perkara pertama yang saye lakukan adalah saye nak shopim sakan baju2 yang saye tak bolee nak pakai dlu.sedih. ahaha. err selain tu..saye nak pegi kat orang yang penah ejek saye gemok! cakap kat mereka.."heii.saye dh kurus ok" haha(ok yang tu saye takkan buat)

Saya suka baca blog DIARI XXL kerana banyak info2 yang amat2 saye perlukan disini.saye suke membaca dan saye perlu membaca info penting untuk meneruskan misi saye.tq ;)

oklah.sekian.
ps: saye silent reader akak.harap diterima yerr..


***

Apa komen anda?

1 comment:

Zulaikha said...

hahaha..ika suke bace ayat awk ni..

tang nak ckp kite dah kurus kat org yg ejek kite gemuk tuu, ika pun ade terpikir nak buat..TAPI TAK BRANI JUGAK!!kalaulah ade keberanian itu kan best..hahaha..

thank u atas penyertaan...nice to know u..

Jika ada sebarang masalah, boleh hubungi ZULAIKHA 012-2604959

Borang Tempahan Produk

Name:
Email Address:
No. Telefon / Contact No.
Alamat / Address
Nama Produk dan Kuantiti / List of product and quantity
Kaedah Pembayaran / Method of Payment

1. Harga produk tidak termasuk kos pos.Harga pos bergantung pada berat produk.

2. Penghantaran akan dibuat sehari selepas tarikh pembayaran.

3. Maklumat cara pembayaran akan diberi melalui emel selepas borang tempahan ini dihantar.

4. UNTUK MEMUDAHKAN LAGI URUSAN JUAL BELI, SILA ADD SAYA DI FACEBOOK.. pekantp at gmail dot com atau hubungi 012-2604959

 


This contact form was created by Freedback.