For Makeup Service, Contact Ika 012-2604959

Thursday, November 12, 2009

10 Petua Langsing Ziana Zain


1. Tidak mengambil makanan yang berminyak dan berlemak.

2. Memakan makanan yang dibakar, stim, dan panggang.

3. Dalam sehari Ziana akan minum tiga liter air kosong bagi melancarkan sistem pencernaan dan membuat kulit kelihatan cantik berseri.

4. Selepas 60 hari bersalin barulah Ziana akan mula berdiet. Bukannya selepas habis pentang kerana peting untuk menambah darah dalam badan.

5. Kurangkan makan nasi tetapi lebihkan mengambil makanan tambahan untuk membantu tubuh mendapat khasiat yang mengcukupi.

6. Kerja-kerja rumah yang dilakukan setiap hatri adalah senaman buat Ziana.

7. Tidak sesekali lupa untuk menjalankan rawatan lulur badan agar kulit muka dan badan sentiasa kelihatan halus dan bersih.

8. Amalkan memakan ulaman seperti petai, ulam raja, pegaga dan sebagainya.

9. Setiap petua yang diamalkan perlu diulang 3 kali seminggu.

10. Banyakkan memakan makanan dari sayuran agar menambah lagi tenaga dan melancarkan peredaran darah.

Dipetik dari majalah : Koleksi Pantang & Petua Artis MEDIA

Sumber : GEDIQ

1 comment:

Mia-Ina said...

bagus tips ni...tapi dia ni mmg org pusat pelangsingan...hehe...kan mia dh ckp..tips dia tu same as kte wat..minum air msk byk2...& elakkan lemak..semua dia ckp betul lah..nak ikut @ x je

Jika ada sebarang masalah, boleh hubungi ZULAIKHA 012-2604959

Borang Tempahan Produk

Name:
Email Address:
No. Telefon / Contact No.
Alamat / Address
Nama Produk dan Kuantiti / List of product and quantity
Kaedah Pembayaran / Method of Payment

1. Harga produk tidak termasuk kos pos.Harga pos bergantung pada berat produk.

2. Penghantaran akan dibuat sehari selepas tarikh pembayaran.

3. Maklumat cara pembayaran akan diberi melalui emel selepas borang tempahan ini dihantar.

4. UNTUK MEMUDAHKAN LAGI URUSAN JUAL BELI, SILA ADD SAYA DI FACEBOOK.. pekantp at gmail dot com atau hubungi 012-2604959

 


This contact form was created by Freedback.