For Makeup Service, Contact Ika 012-2604959

Saturday, July 18, 2009

Tag & Award



hehehe...rasenye sy dpt award n tag ni dr 2 org bloggers...recently dr kak kaseh..n yg sebelum ni dr kak mia...ika minta maaf laa kat kak mia sbb ika terlepas pandang..bile kak kaseh upkan tag ni baru ika teringat yg ika hutang tag ngan kak mia...hehe...nway, thanx to both of u atas ingatan...and ika rase, tag dr kak ieda pun ika tak buat...insyaALLAH, after diz ika akan cube alert ngan rakan2 bloggers..

ok....here we go..

1• Write five (5) interesting facts about the person who gave you this award.

Kak Mia

a) sangat supportive...rajen komen entries kat blog sye..byk bagi sy kate2 semangat...

b) drp postings beliau, sy lihat beliau terlalu byk menanggung derita dgn penyakit beliau...namun, yg wat sy tabik spring ialah beliau sgt tabah n kuat semangat...kalu sy, tak tahu laa..maybe blogging pun sy tak sempat sbb dah saket kan...

c) very friendly...I LIKE!

d) i love her writing...perghh..bait2 katenye menyentuh perasaan...

e) walaupun dia saket, dia maseh nak beraerobik or bersenam..betapa kuat semangat beliau....kalu sy, wallahu'alam...jadi, saket tak bleh jadikan satu alasan utk tidak bersenam...ape lagi kalu diberi alasan penat, malas, takde mase dan lain2...

Kak Kaseh

a) best gileeer kawan ngan kakak ni..sakai seh..haha...

b) heppy go lucky person..best borak ngan dia...

c) teman seperjuangan berdiet..

d) kisah hidup beliau beri sy byk panduan n jujur sy katekan sedikit sbyk beri sy kekuatan utk menempuhi hidup yg penuh berliku ni...exspecially dlm soal chentaa..ahaks!!thanx a lot siss...love u!!

e) wlupun baru 2-3 kali borak ngan beliau on the phone, sy bleh rase beliau seorang yg open...anything bleh share ngan beliau...hehe..

2• Jot down ten (10) interesting facts about yourself or your hobbies.

a) bloging is my 2nd world...

b) suke berkawan, suke jumpe kawan2 baru, suke borak...

c) byk ckp, byk ketawa, byk sengal...hahaha

d) dieting is my current obsession...

e) sy ni mudah org nak kesan sy ade masalah...wlupun sy try to sorok...

f) Teringin nak swim, nak panjat gunung, nak masuk hutan...lepas kurus nanti..

g) slain sy telah transform dr segi fizikal, dr segi dalaman pun sy rase sy dah
transform...ape tuu org ckp, pengalaman mematangkan kite??hahaha...

h) sukee masak...tp kalu sy masak, sy suke masak sorg2...tak leh ade org lain, nanti conferm hasilnye tak menjadi...

i) skrg sy takut pujian akan buat sy lupe pada target sy...oleh itu kawan2, janganlaa puji sy melampau2...perjalanan maseh jauh, anything can happen..muge ALLAH SWT istiqamahkan hearty ini...insyaALLAH...

j) nak kawen dgn seorang hamba ALLAH yg bername YUSUF...please, kalu anda kenal seorang lelaki single yg baik, yg stabil ekonominye, yg beriman lg bertakwa dan yg bername YUSUF, kenal2 kan lah pade sy...sy seryes ni..huhu...(ni dah terpengaruh ngan novel Kitab Cinta Yusuf & Zulaikha ni..hahaha!!)

3• Pick your ten (10) most deserving receipients and describe them.

oleh kerana tag n award ni dah lame, so sy tak nak laa bazir time org yg dah buat..so, sesape yg rase belum buat tag ni, kamu telah di tag!!GOTCHA!!

No comments:

Jika ada sebarang masalah, boleh hubungi ZULAIKHA 012-2604959

Borang Tempahan Produk

Name:
Email Address:
No. Telefon / Contact No.
Alamat / Address
Nama Produk dan Kuantiti / List of product and quantity
Kaedah Pembayaran / Method of Payment

1. Harga produk tidak termasuk kos pos.Harga pos bergantung pada berat produk.

2. Penghantaran akan dibuat sehari selepas tarikh pembayaran.

3. Maklumat cara pembayaran akan diberi melalui emel selepas borang tempahan ini dihantar.

4. UNTUK MEMUDAHKAN LAGI URUSAN JUAL BELI, SILA ADD SAYA DI FACEBOOK.. pekantp at gmail dot com atau hubungi 012-2604959

 


This contact form was created by Freedback.