For Makeup Service, Contact Ika 012-2604959

Saturday, July 18, 2009

Aktiviti Puasa Bersama Ika



sape mahuuu join????? hehe..

idea ni datang bile kak sue kate minggu depan dia nak puase direct sminggu..

okeh kawan2...kite bukan setakat puase jer, tapi kite leh meriahkan dunia bloggers and beri kekuatan utk bloggers-bloggers lain utk start berpuase sunat...and yg blum ganti lagi tuuu, mmg nak kene babab ni...hahaha..

jom jadikan Bulan Rejab sbg bulan utk kite bersiap sedia utk puasa sebulan di Bulan Ramadhan yg mulia...

AKTIVITI DIARI XXL

Tempoh Puasa Sunat :

20 Julai 2009 - 25 Julai 2009

Setiap hari untuk satu entri, Anda dikehendaki...

1. Menyenaraikan menu sahur dan menu berbuka anda sepanjang anda berpuasa di dalam blog masing2...

2. Senarai menu makanan dan minuman tersebut hendaklah disertakan dengan gambar menu makanan anda..

Contoh gambar...




3. Anda juga hendaklah sertakan gambar portion makanan yg anda makan...

Contoh gambar...



4. senaraikan aktiviti yg anda lakukan sepanjang hari anda berpuasa...buat mcm diari laaa...takde gambar pun takpe, tapi kalu ade gambar lagi menarik...gambar dr internet pon boleh...tapi yg makanan tuu kene gambar betul...

5. Nyatakan pengalaman anda berpuasa...apa anda rase..letih??penat??cobaan??seronok??kalau ade sebarang masalah ketika berpuasa, kemuka kan nya..dan terangkan bagaimana anda dapat mengatasinya...

Sila Postkan link blog anda di bahagian komen entry ini sekiranye anda berminat utk menyertai aktiviti ini...Blog anda akan sy paparkan di ruangan Aktiviti Diari XXL
untuk membolehkan bloggers lain view aktiviti anda...thank u..

psssst, aktiviti ni bukan satu pertandingan ekk...juz for fun disamping dapat tambah pahala..and sy dpt rase bleh boost up semangat nak berpuase sunat dikalangan bloggers2 yg lain...

utk contest Diari XXL, doakan laah sy cepat2 dapat keje..leh organize contest byk2...teringin nak buat, cume fulus takde...al-maklumlah, penanam anggur terhormat...kui kui kui...

akhir kate,
jom join ramai2...THE MORE, THE MERIER!!

salams..

4 comments:

Mama Azlina said...

salam perkenalan...bestnya..agak challenging gak nie...boleh la ikut..tapi mama tak paham la camana nak link kan
"Sila Postkan link blog anda di bahagian komen entry ini sekiranye anda berminat utk menyertai aktiviti ini..." boleh tolong explain tak?

Mey Mey said...

http://motipersepsi.blogspot.com/

mahu join ika..cam bese nak menyebuk..
buts...klu update gambar 2 or 3 hari sekali buleh?

Zulaikha said...

Mama Azlina : Slm pekenalan kembali mama...Mama, juz put ur blog link kat comment ni..mcm Mey Mey buat...

Mey Mey : Boleh jer...tapi dengan syarat, SATU HARI IALAH SATU ENTRY...jgn lupe letak date puase hokay...tenkiu for joining...

d.a.m.i.q.u.l.a said...

bestnye puase,tapi tgk gambo2 atas tu mcm lapar pulak huhu

Jika ada sebarang masalah, boleh hubungi ZULAIKHA 012-2604959

Borang Tempahan Produk

Name:
Email Address:
No. Telefon / Contact No.
Alamat / Address
Nama Produk dan Kuantiti / List of product and quantity
Kaedah Pembayaran / Method of Payment

1. Harga produk tidak termasuk kos pos.Harga pos bergantung pada berat produk.

2. Penghantaran akan dibuat sehari selepas tarikh pembayaran.

3. Maklumat cara pembayaran akan diberi melalui emel selepas borang tempahan ini dihantar.

4. UNTUK MEMUDAHKAN LAGI URUSAN JUAL BELI, SILA ADD SAYA DI FACEBOOK.. pekantp at gmail dot com atau hubungi 012-2604959

 


This contact form was created by Freedback.