JAMU SERI PEMIKAT

JAMU SERI PEMIKAT
Untuk order, whatsapp Ika 012-2604959

Thursday, July 30, 2009

Tolong Penghidap Psoriasis

Salam bloggers / readers semua...

Sy nak minta tolong pada anda semua boleh tak??

Kalau anda tahu sesapa yg menghidapi penyakit PSORIASIS, sy nak mintak tolong anda war-warkan kepada orang tersebut utk makan Minyak Kelapa Dara...Mintak tolong sangat suruh mereka contact sy...

Sy faham sangat orang2 yg mengalami penyakit ni...bukan sahaja tak selesa dengan badan sendiri, malah malu dengan orang...kalu yg perempuan muslim tuu takpelaa kowt, sbb tudung boleh cover bahagian pekung tuu...

sejak sy war-warkan tentang penyakit Psoriasis ni dalam entry yg lalu, sy dapat banyak respon..rupe2nye ramai yg hidap penyakit ni...

yg sedihnyee, ade one guy ni sampai malu nak keluar bersosial...kalu keluar pun sbb hal penting...pakai topi, pakai songkok,pakai kopiah..takde ramai kawan..malu nak dekat ngan pempuan..huhuhuhu...

and ada antara mereka spend utk ubat sampai RM200.00 sebulan...itu pun, bile tak makan or tak pakai ubat, gejala naik balik...

Minyak kelapa dara = RM30 jer sebulan...within a month insyaALLAH dah boleh nampak gejala nye semakin berkurangan...

Mintak tolong yee rakan2 bloggers or readers sekalian...

Cube cam kan kalu mereka2 ni ada masalah kelemumur yg kronik...kelemumur dia bukan halus2 macam serbuk tuu, tapi kasar2...rambut pun rosak...tuu tanda awal before dia naik plak2(plaque-bintik2 besar) merah kat badan...

Kalu nak confirmkan betul ke Psoriasis atau tak, cuba tengok kuku dorg...kalu pendek semacam n buruk sikit tak secantek org lain, sah-sah laaa tuuu....tanda2 lain leh tengok kat SINI..

Blog Minyak Kelapa Dara : http://darabiz.blogspot.com

Thank You..


3 comments:

Mia-Ina said...

ieka..soalan??

hehe...ika guna semua produk tue ke dlm hidup..

Zulaikha said...

tak..ika gune sekali je..
mase kulit tgh teruk, ika pakai set tuu..
then,bile dah ok sket,ika maintain makan kapsul jer..
yg set tuu ialah set sinergi...
effect dia lg cepat n berkesan laa..
sbb rawat psoriasis dr dalam n luar..

sinergi ialah 1+1 = 100
hehehe...

asiah said...

salam ika...saya pun mengalami psoriasis yag agak kronik..pernah ambik suntikan setiap bulan..
tapi skrg malas nak fikir..saya biarkan..
tapi bila dah terbaca ttg minyak kelapa dara..sya agak berminat utuk menyelsaikan masalah saya...
leh saya contact ika?..

Jika ada sebarang masalah, boleh hubungi ZULAIKHA 012-2604959

Borang Tempahan Produk

Name:
Email Address:
No. Telefon / Contact No.
Alamat / Address
Nama Produk dan Kuantiti / List of product and quantity
Kaedah Pembayaran / Method of Payment

1. Harga produk tidak termasuk kos pos.Harga pos bergantung pada berat produk.

2. Penghantaran akan dibuat sehari selepas tarikh pembayaran.

3. Maklumat cara pembayaran akan diberi melalui emel selepas borang tempahan ini dihantar.

4. UNTUK MEMUDAHKAN LAGI URUSAN JUAL BELI, SILA ADD SAYA DI FACEBOOK.. pekantp at gmail dot com atau hubungi 012-2604959

 


This contact form was created by Freedback.