For Makeup Service, Contact Ika 012-2604959

Wednesday, July 29, 2009

MENU MAKANAN

Breakfast
1. satu cawan excellerade
2. dua biji telur masak mentah

Lunch
1. Macaroni Cheez (1 packet yg instant tuu(Sanremo)..bukan KFC punye)
-satu paket serving utk 4 orang...sy habeskan sorang2, subhanallah...ampun ler, bab2 cheez ni sy pantang dapat...huhu...yg ni lagi sedap dr mac cheez kfc...harge RM4.50 je..masak nye sangat senang...cume tambah susu n butter, masuk dlm mangkuk..astu, masuk dlm microwave 10min...astu siap utk dimakan...yumm yumm!!



Dinner
1. satu pinggan udang goreng kentang
2. satu mangkuk bendi rebus

Supper
1. tiga biji jambu air cecah kuah kicap kacang tuuu...

Senaman
tak senam..malas..hahaha...(jujur giler)

4 comments:

cokolat said...

dek.. akakpon sama kalo bab2 cheese ni kenot tahan! walaupon berdiet sakan.. makan sanwic tapi tetap guna cheese spread! hehe..

d.a.m.i.q.u.l.a said...

kenyang ke makan mac cheese je ika?byk tak portion die?nak beli tapi ingat susah nak buat die:p

Kaseh said...

mac n cheese lagi tuh.. haiyaaa.. heheh

Zulaikha said...

cokolat : fiuhhh...org sebut jer cheez ika dah kecur kak oii..adoyaii..hahaha..ika kalu wat sandwich, suke wat dlm sandwich maker...suke cheese tuuu cair, baru marbeles!!yumm yumm!!dulu sebelum diet lagi hantu cheez...even makan ngan nasi...tabur atas nasi, astu masuk oven...mane laaa tak wat ternakan lemak cemerlang di malaysia..hehe..

d.a.m.i.q.u.l.a : kenyanggg sgt kak!!tp kalu yg tak suke cheezy ni dorg akan muak...satu paket tuu dapat buat satu mangkuk sederhana besar...ika tak rase cukup utk 4 org...ika makan sepeket tuu baru puas..tak leh share2..haha...puas makan yg ni dr kfc tuuu..hehe..

Kaseh : tahu takpe...abeslaa diet gue..skali skala takpelaaa...muahahaha!!lepas ni nak lagi berkhasiat, kite tabur vege atas mac cheez..kui3...

Jika ada sebarang masalah, boleh hubungi ZULAIKHA 012-2604959

Borang Tempahan Produk

Name:
Email Address:
No. Telefon / Contact No.
Alamat / Address
Nama Produk dan Kuantiti / List of product and quantity
Kaedah Pembayaran / Method of Payment

1. Harga produk tidak termasuk kos pos.Harga pos bergantung pada berat produk.

2. Penghantaran akan dibuat sehari selepas tarikh pembayaran.

3. Maklumat cara pembayaran akan diberi melalui emel selepas borang tempahan ini dihantar.

4. UNTUK MEMUDAHKAN LAGI URUSAN JUAL BELI, SILA ADD SAYA DI FACEBOOK.. pekantp at gmail dot com atau hubungi 012-2604959

 


This contact form was created by Freedback.