JAMU SERI PEMIKAT

JAMU SERI PEMIKAT
Untuk order, whatsapp Ika 012-2604959

Thursday, June 25, 2009

Oren Meredakan Kanser

Oren boleh meredakan kanser 50%?

Menurut sesetengah pendapat, sehari sebiji oren kemungkinan adalah satu rahsia untuk seseorang itu mengekalkan keremajaanya atau awet muda. Hanya dengan anda menambahkan ia ke dalam menu seharian anda sebagai satu menu untuk diet tambahan, risiko untuk anda diserang kanser adalah berkurangan sehingga 50% terutamanya kanser mulut dan kanser perut.

Buah oren juga merupakan sumber vitamin C yang utama, yang membantu dalam kesihatan arteri dan mengurangkan risiko pengumpulan plak di arteri. Vitamin C juga mempunyai keupayaan dalam mempertingkatkan fungsi imun tubuh badan kita.

Sebiji buah oren yang mengandungi 70mg vitamin C,adalah merupakan vitamin yang larut di dalam air, maka dengan itu pengambilan vitamin C yang berlebihan akan dikeluarkan daripada tubuh melalui urin.

Untuk tahap imunisasi tubuh yang baik, jangan lupa memasukkan buah oren sebagai salah satu hidangan dalam diet sihat seharian kita.

Buah oren juga boleh dipelbagaikan sebagai jus yang diperah segar dan diminum hanya dengan sangat sedikit gula, juga berfungsi untuk proses detoksifikasi badan kita.

Sumber : Sihat dan Cantik di Alam Maya

No comments:

Jika ada sebarang masalah, boleh hubungi ZULAIKHA 012-2604959

Borang Tempahan Produk

Name:
Email Address:
No. Telefon / Contact No.
Alamat / Address
Nama Produk dan Kuantiti / List of product and quantity
Kaedah Pembayaran / Method of Payment

1. Harga produk tidak termasuk kos pos.Harga pos bergantung pada berat produk.

2. Penghantaran akan dibuat sehari selepas tarikh pembayaran.

3. Maklumat cara pembayaran akan diberi melalui emel selepas borang tempahan ini dihantar.

4. UNTUK MEMUDAHKAN LAGI URUSAN JUAL BELI, SILA ADD SAYA DI FACEBOOK.. pekantp at gmail dot com atau hubungi 012-2604959

 


This contact form was created by Freedback.