JAMU SERI PEMIKAT

JAMU SERI PEMIKAT
Untuk order, whatsapp Ika 012-2604959

Friday, June 12, 2009

Kelas Senaman Aerobik

salam u ol...

ada dua berita...satu berita gumbira, satu berita sedih...haha..sy start berita sedih dulu...

berita sedih nya adalah...

TAK DAPAT NAK BOOK BILIK BERCERMIN SBB KENE BAYAR UTK BOOK..

oleh itu, kami dah gantikan dgn bilik lain..

bilik kalis bunyi gak, ada tv and besarnye sebesar karaoke room kat sogo tuu..tapi takde cermin laaa..wuhuuu..

kalu nak bilik bercermin, kami terpakse charge laa utk penyertaan sbb nak byr bilik cermin tuu...bilik karoks ni kami byr deposit jer, lepas gune dorg pulangkan duit balik...

jadi berita gumbira nye...

CONFIRM!!
AHAD : 14/6/2009
MASA : 3.00 - 5.00 PETANG
TEMPAT :
ROYAL DOMAIN SRI PUTRAMAS

situasi bilik kat mane jgn risau...nanti ade penyambut tetamu siap bawa banner tunggu kat depan gate kondo...MUAHAHAHA!!

sape2 yg ade ape2 cd aerobik, sila lah bawa..nway, cd poco2 kak zel tak sampai lagi...kalu tak sampai, ahad ni tak dapatlaah nak buat..melainkan anda ada cd poco2...
jomlaa dtg ramai2 meriahkan suasana hokay!!

kalu ade masalah bleh hubungi saya...
ika : 013-3207184

tenkiu..

2 comments:

wawa pucca said...

beb

aku mintak maaf sgt
hu


aku akan bwk banner?
hahahahha


cari la cd poco2
menarik wes
kalau kite buntu step,kita buat poco2 je

POSH76 said...

best nyer nak p ker tak nak nie...

Jika ada sebarang masalah, boleh hubungi ZULAIKHA 012-2604959

Borang Tempahan Produk

Name:
Email Address:
No. Telefon / Contact No.
Alamat / Address
Nama Produk dan Kuantiti / List of product and quantity
Kaedah Pembayaran / Method of Payment

1. Harga produk tidak termasuk kos pos.Harga pos bergantung pada berat produk.

2. Penghantaran akan dibuat sehari selepas tarikh pembayaran.

3. Maklumat cara pembayaran akan diberi melalui emel selepas borang tempahan ini dihantar.

4. UNTUK MEMUDAHKAN LAGI URUSAN JUAL BELI, SILA ADD SAYA DI FACEBOOK.. pekantp at gmail dot com atau hubungi 012-2604959

 


This contact form was created by Freedback.