For Makeup Service, Contact Ika 012-2604959

Sunday, June 14, 2009

Kelas Aerobik Pertama

Kehadiran :

1. Cik Jelita
2. Mey Mey
3. Mel
4. Zulaikha

Program :

2.30pm - Ketibaan organizer...hehe

3.00pm - Ketibaan tetamu..

3.30pm - Stretch Up

3.40pm - Cardio Max Work Out (30 mins)

4.15pm - Test Menari Poco2....Kami tak dpt nak wat full sbb lagu nye bermasalah...dan rehat sebentar...

4.25pm - Menari bersama Paula Abdul!!!muahaha...ikut cd jer, GET UP & DANCE!!

5.00pm - Karaoke!!! hee hee hee...jgn jeles...kami memaximumkan bilik AV tersebut...ade tv, ade set karaoke, apekah lagi??? kui3...sambil tuu borak2, relax kan badan n tenangkan jiwa...

6.00pm - Bersurai...juge melihat2 gym di sebelah aje bilik aktiviti kami, dan bilik sauna...

Aktiviti akan datang :

1. work out di gym..
2. sauna beramai2!!

free hokay?!


psssst, sakit kaki, sengal betis...fiuhhh...ngantuk ni, mahu tido...

Sponsor of the day : Mel - air kotak teh chrysantimum..tenkiu Mel!!!

by d'way, after abes jer aktiviti, kami dikejutkan dgn kehilangan moto Mey Mey...saket ati saket jiwa n geram ngan pencuri moto itu sbb dia telah merosakkan mood kami...kami dah bergumbire, tetibe balik ade org wat dajal laak..sabar ajelaaa...kepada Mey Mey, ingatlah adek ku bahawa doa org yg teraniaya dikabulkan...soooooooooo, doa laaa kamu cepat2 selim melim...kak ika tumpang sekaki ekkk...ehehe...amiin..


p/s : photos kami will upload soon..kepenatan, kesengalan, keBESTan!!jgn jeles okies..

2 comments:

POSH76 said...

bestnyer korang...rugi tak joint...huhu...

ieda said...

ermm memang dik .. sakit ati ...

sbnarnya .. merek2 nie lah yg telah membuatkan kita selalu buat perbezaan diantara swasta dan gomen ... kannnn

aper2 punnn kejujuran setiap pekerja itu amatlah penting dan harus dititikberatkan ..
dan bila terima sebagai pekerja tuh kena betul2 mereka dah bsedia .. bukan main tarammm jerk

huhuhu marah2 .. marah nieh

Jika ada sebarang masalah, boleh hubungi ZULAIKHA 012-2604959

Borang Tempahan Produk

Name:
Email Address:
No. Telefon / Contact No.
Alamat / Address
Nama Produk dan Kuantiti / List of product and quantity
Kaedah Pembayaran / Method of Payment

1. Harga produk tidak termasuk kos pos.Harga pos bergantung pada berat produk.

2. Penghantaran akan dibuat sehari selepas tarikh pembayaran.

3. Maklumat cara pembayaran akan diberi melalui emel selepas borang tempahan ini dihantar.

4. UNTUK MEMUDAHKAN LAGI URUSAN JUAL BELI, SILA ADD SAYA DI FACEBOOK.. pekantp at gmail dot com atau hubungi 012-2604959

 


This contact form was created by Freedback.