For Makeup Service, Contact Ika 012-2604959

Saturday, June 13, 2009

Kira Fat Mass Guna Wayar Elektrod


Tak tahu laa sy ape name test ni...tapi tujuannya ialah utk mengira body fat mass, body metabolism rate and water percentage dlm badan...sy dibaringkan oleh dua pembace setia Diari XXL (Cik Nomi n Cik Jelita)...kaki dan tangan sy dipasang dengan wayar...sangat menakutkan okeh...tapi sebenarnya tak rase ape2 pun...hahaha..

dan resultnya adalah seperti berikut...

FAT MASS : 41.8KG (40.2%) - fuiyooooo....banyak nye lemaks!!
BODY METABOLIC RATE : 1941CALS - alhamdulillah, tinggi gak..normal utk perempuan, 1500cals kaann...
TOTAL BODY WATER : 45.2 (100%) - normal okeh..sbb sy mmg kuat minum air masak...



diz is my second time jumpe ngan my blog readers..perjumpaan dgn bloggers Nak Cantik dan Sihat iaitu Cik Nomi n Cik Jelita...dekat mane??dekat hospital kowt...muahaha...takdelaa joking je...tempat nye adalah rahsia sbb tempat terlarang...keh keh keh...

my first meet ngan reader ialah pada 6 Jun 2009...sy berjumpe ngan Kak Sue (Surya Haron)...tak sempat nak snap gambar sbb pertemuan kami sangat2 singkat tetapi amat2 lah bermakna...

alhamdulillah, dgn terbukanye blog ni, sy dapat ramai sgt kawan..sy harap dapat jumpe dgn yg lain2 gak...blogger kak ani n kak kaseh, banyak kali roger, tapi hingga ke saat ni takde jodoh nak jumpe...hee hee...takpelaa, insyaALLAH we'll meet one day...

seronok dapat jumpe ketiga2 blogger ni...rancak berbual pasal diet, senaman dan semestinye kehidupan....hahaha...

hope dpt jumpe ngan yg lain2 gak...

1 comment:

Cik_Nomi said...

hekhek.. lupe arh nak emel gambar2 tu.. sowi2..

Jika ada sebarang masalah, boleh hubungi ZULAIKHA 012-2604959

Borang Tempahan Produk

Name:
Email Address:
No. Telefon / Contact No.
Alamat / Address
Nama Produk dan Kuantiti / List of product and quantity
Kaedah Pembayaran / Method of Payment

1. Harga produk tidak termasuk kos pos.Harga pos bergantung pada berat produk.

2. Penghantaran akan dibuat sehari selepas tarikh pembayaran.

3. Maklumat cara pembayaran akan diberi melalui emel selepas borang tempahan ini dihantar.

4. UNTUK MEMUDAHKAN LAGI URUSAN JUAL BELI, SILA ADD SAYA DI FACEBOOK.. pekantp at gmail dot com atau hubungi 012-2604959

 


This contact form was created by Freedback.