For Makeup Service, Contact Ika 012-2604959

Wednesday, June 17, 2009

Gambar Kelas Aerobik

hamstring work out....saket woo...smpai skrg kesengalannya maseh terase...

time cool down bersame Bob Harper...ala-ala yoga...Bob Harper ade dalam skrin tv, hrp maklum..ngee hee hee...


kami dalm AV Room diubahsuai jadi bilik aerobik sbb tak mampu nak tempah bilik bercermin...tp ok je sbb bilik ni kalis bunyi...nak jerit2 pon boleyy...



me wif blogger Mey Mey...action jer pegang mic, tp tak nyanyi betul2 pun..ngee hee hee..



first class, 4 org je yg dtg..ok laa tuu...we still enjoy...tp kalu lagi ramai lagi seronok kaaann...hrp next class kehadiran bertambah...




lepas penat work out, KAROKS TIME!!!leisure moment, borak2 pasal diet...and the best part ialah GOSSIP2 BLOGGERS!!!muahahaha...best bestt...










2 comments:

aullea said...

bestnyeeeeeee... aerobik enjoy..

ieda said...

dik , bilik tuh pasang aircond ker ...
ermm kalau pasang aircond x elok utk keluarkan peluh .. kena tutup .. kalau buleh pasang kipas oor cari place yg ader tingkap ( fresh air ) heheh

anyway keep it up .. cayuk2

Jika ada sebarang masalah, boleh hubungi ZULAIKHA 012-2604959

Borang Tempahan Produk

Name:
Email Address:
No. Telefon / Contact No.
Alamat / Address
Nama Produk dan Kuantiti / List of product and quantity
Kaedah Pembayaran / Method of Payment

1. Harga produk tidak termasuk kos pos.Harga pos bergantung pada berat produk.

2. Penghantaran akan dibuat sehari selepas tarikh pembayaran.

3. Maklumat cara pembayaran akan diberi melalui emel selepas borang tempahan ini dihantar.

4. UNTUK MEMUDAHKAN LAGI URUSAN JUAL BELI, SILA ADD SAYA DI FACEBOOK.. pekantp at gmail dot com atau hubungi 012-2604959

 


This contact form was created by Freedback.